Lämmin kiitos kommenteista, niin tuesta kuin onnitteluista!!!

Kyllä tämä elämä on sellaista, että tunnelmasta toiseen sitä mennään. Viimeaikojen surun ohelle tuli myös iloa. Sain kunnian vastaanottaa melkoisen tunnustuksen perjantaina Messukeskuksessa. Kuulemani perustelut ja saatesanat lämmittivät todella mieltä!!! Tunnustuksen saatuani päätin, että minulla on oikeus todella nauttia siitä, tällaista ei minun kohdalle toista kertaa osu! On ollut ihanaa vastaanottaa onnitteluja ja kauniita kommentteja. On tullut todistettua, että jaettu ilo on kaksinkertainen ilo!!!

Sain myös komean kukkakimpun ja minun piti laittaa siitä kuva tänne, mutta kamera matkasi aamulla lapseni mukana leirikouluun ja en huomannut siirtää kuvia ennen sitä koneelle, eli kuvat tulevat kameran palattua!

Sunnuntaina olin seuraamassa Piispan tarkastusta, mielenkiintoinen kokemus! Näin livenä Piispan paimensauvan ;) Piispan olen nähnyt livenä jo ennenkin ja jopa kätellyt häntä.

Nyt päivät ovat täynnä ohjelmaa, todella monenlaista. Käsityöt etenevät kovin hitaasti, kun en juuri ehdi niiden viereen istahtaa. Yksi pistelytyö odottaa pistoja itseensä ja pitsineuletakki odottaa hihojaan. Pari lahjaa odottaa syntymistään eli summa summarum, ajanvietto- ongelmia ei ole lähipiirissä ;)

Kevään edetessä pihaltakin löytyy tekemistä, runsaasti. Mutta ajatelkaa, pian tulee kesä ja silloin tarkenee istua pihalla ja tehdä käsitöitä siellä! Silloin, jos joskus sielu lepää! Linnut laulaa, aurinko paistaa ja käsityö kädessä, se on elämää se!

Sunnuntaina lapset kokosivat trampoliinin, varman kesään merkin. Pomppiminen alkoi heti, kun tramppis oli kuivunut pesun jäljiltä. Taitaa kyllä pomppimiset jäädä vähiin vappuna, äsken säätiedotus lupasi kosteaa vappua tänne, no pian se nähdään kuinka käy.

Oikein mukavaa Wappua ja ihania kevätpäiviä jokaiselle teistä!!!