Ihme tapahtui! Löysin yhden ja viimeisen VK: n yhden Prisman lehtihyllystä. Katselin lehtiä ohimennessäni ja yht`äkkiä silmiini osui tämä lehti, en uskonut todeksi mitä näin! Hetken epäilin, näenkö unta, mutta kyllä se totta oli!!! On sen lehden selaaminen mielenkiintoista ja jotenkin tuli olo, että kyllä neuleet voivat olla omanlaisiaan taideteoksia. Ei lehden selaaminen ainakaan neuleinnostusta laske!

Ilmoittauduin lapaskuuhun, joka on ensi kuussa. Uskomatonta, että tämä lokakuu on tähän asti sujunut ilman lankojen ostoa, olen ihan ylpeä itsestäni. Viime kuu meni pikkasen eri tavalla... Enkä ole ostanut mitään kangastakaan, ainakaan toistaiseksi. Lauantaina on kyllä aluetapaaminen tilkkuilun puitteissa, eli ans kattoa mitä siellä tapahtuu. No, kummastakaan materiaalista ei ihan heti tule pula, vaikka en enää tänä vuonna mitään ostaisi!

Lapasia jällleen neuloin eilen illalla ja homma jatkuu tänään, ainakin vähäsen. Illalla menen Tampereelle teatteriin katsomaan Heli Laaksosen Lumpeenkukkia ja lukkosulaa (en varmaksi muista oliko tuo nimi ihan oikein). Bussimatkat ovat oivaa neulonta- aikaa!

Mukavaa syyspäivää sen harmaudesta huolimatta!!!