Tuolla Porissa Sinooperi aukaisi muutaman vuoden tauon jälkeen uuden putiikkinsa, jossa on myös sisustusjuttuja. Avajaisten aikoihin siellä piipahdin ja noita Tilda- kankaita ihastelin. Hinta oli kuitenkin niin korkea (19,90), että en senttiäkään ostanut. Nyt heillä ovat nuo kankaat tarjouksessa, metrihinta 9,95. Tarjous on voimassa perjantaihin asti, vink! Ja toki minä nyt sitten säästin!

Kaksi alimmaista kangasta tuli vastaan Parkanon kehräämössä, muut siis Tildoja. Näistä on jo suunnitelmia olemassa ;)

Samaisesta kehräämöstä tarttui matkaan allaoleva lankakerä.

Sen vieressä oleva karva pääsee nalleksi, kuten näette:

Leikattu on tuo mohair ja ompelukin aloitettu. Ostin karvan sunnuntaina, kun piipahdin nallekurssilla hoitelemassa asioita vetäjän kanssa. Lisäksi olen tehnyt, aloitellut ja suunnitellut erilaisia malleja ja käsitöitä yhdelle kurssille. Eli jälleen ovat nuo käsityöt ottaneet tilaa itselleen tuolta kodin raivaukselta, mutta mutta, elämä on... Kaikki aikanaan (toivossa on hyvä elää)...

Tänään on ollut todella syksyinen päivä, vettä on satanut melkoisesti ja tuuli on jo kohtalaista. Sääennustuksen mukaan ilma tästä vain huononee vielä vuorokauden sisällä... No, onneksi viikonlopuksi on sitten lupailtu ihan mukavaa keliä!!! Ei silti hätää, katto on pään päällä ja kun laittaa kynttilät palamaan, niin johan tunnelma muuttuu!

Tunnelmallista ja mukavaa viikon jatkoa!