Viime viikonloppuna esikoinen sai ammattinsa ja valkolakkinsa ja niitä sitten juhlittiin koko viikonloppu. Kyllä oli mukava järjestää noita juhlia ja tosi mukava niitä oli juhliakin, ilmasta huolimatta. Hieno suoritus nuorelta mieheltä, äitee oli onnellinen hänen puolesta. Pari viimeistä viikkoa hurahti juhlia järjestäessä, ensin siivoamista ja sitten leipomista eli käsityöt ovat kyllä nyt jääneet minimiin. Mm. tällaista oli tarjolla

Suklaakolikot kuvastavat tuota merkonomin ammattia ja lakin nyt jokainen tunnistaa ;)

Tänään olin pystyttämässä Antiikki- nalle näyttelyä paikalliseen kirjastoon. Nallejen lisäksi siellä on myös vähän muita käsitöitä. Työt on tehty talven aikana vetämissäni käsityö- illoissa. Tämä päivä hurahti muutenkin tosi nopeasti, enkä ehtinyt vielä laittaa kaikkia astioita ym:ta juttuja paikoilleen, eli huomenna jatkuu vielä järjestelyt. Sitten taitaa arki vähitellen palata meille. Vaikka se arki näin kesällä on vähän erilainen, kun nuo kaksi koululaista on kotosalla päivät. Vanhin tytöistä on tämän kuukauden kesätöissä, joka on hieno juttu. Itsellä on töitä juhannukseen asti yllin kyllin, sen jälkeen pitäisi vähän rauhoittua, ainakin toivon niin.

Näiden esikoisen saamien ruusujen myötä toivotan kaikille ihanaa kesäkuuta ja kaikille lomailijoille nautinnollista lomaa !!! :)