Vihdoinkin tänne blogiin tuli kevät ja toivottavasti se tuonne uloskin pikapuolin saapuu :) Talvi on ihanaa, mutta rajansa kaikella! Huhtikuu alkoi ja kyllä nyt pitää keväänkin saapua, vai mitä?

Meillä jälleen yksi muksuista sairastui ja olemme olleet sisätiloissa pari päivää. Minä tietenkin taruin hetkeen ja laitoin kankaita kutistumaan, kun lapsi ei ole niin sairas, että äidin syliä tarvittais koko aikaa, itse asiassa poika leikkii rauhallisesti tuossa vierellä ja äiti saa puuhata omiaan. Eilen silitin monta, monta kangasta kutistuksen jälkeen ja tässä kuva muutamasta:

Kankaita oli ainakin toinen monkoma lisää ja nämä on tarkoitettu sekä tilkkutöihin että pistelyiden viimeistelyyn. Toivottavasti voin jossain vaiheessa esitellä valmiitakin töitä ;) Tuo kutistaminen ei ole mikään pieni homma ja kun vielä kerään näitä ostoksia pitkältä ajalta, niin sitten niitä on kerralla vähän turhan paljon... Oma vika ;)

Vauvalahja- pistely on myös edennyt, mutta vielä sarkaa löytyy... isoäitejä on syntynyt lisää ja tulossa on vieläkin... yhden vauvan sukat ovat jo hyvällä mallilla... ja työhuonetta olen siivonnut! Sanotaan kyllä, että laiska töitään luettelee... mutta erityisesti olen iloinnut siitä, että työhuoneesta sain esille ison leikkauspöytäni pintaa, joka on ollut hautautuneena jo jonkin aikaa. Samalla lähti lahjoitukseen kaksi laatikollista vanhoja lasten vaatteita ja myyntiin muuta tavaraa pari laatikollista sekä yksi roskispussikin syntyi, eli jotain todella positui meiltä! Ja nyt voin haaveilla tekeväni jotain tuon pöydän vieressä, se on mukavaa :)

Tässä kuva vielä yhdestä ostoksesta tuolta Turun Käsityömessuilta, tykkään todella!

Vähän oli hankala kuvattava, sorry kuvan laadusta, mutta aivan ihana taulu. Olen näitä tauluja ihaillut täällä netissä jo jonkin aikaa. Taulu on Ateljee Idyllistä. Idyllin Marialla on niin ihania ja herkkiä tauluja, että olisin halunnut ne kaikki :) Lisää ihanuuksia voitte katsella sivuilla www.idylli.fi. Taulussa lukee: Me tykätään susta niin! Marian omilla sivuilla näette kuvat parempina ja värit kohdallaan. Oli ihanaa tavata messuilla tekijä livenä ja vaihtaa ajatuksia, ihana ihminen!

Nyt jälleen arjen askareet kutsuvat... Ihanaa viikonloppua ja kaikkea hyvää teille :)