Tänään meidän kodin lähellä pellolla oli yli 40 joutsenta levähtämässä. On niin ihanaa, kun ne ovat palanneet tänne, se on lupaus kesästä! Keskiviikkona niitä oli myös melkoinen parvi samalla pellolla, siinä näyssä kyllä silmä lepää :) Liekö joutsenet, vai mikä innoittanut, mutta tänään tein kevätsiivouksen muksujen avustamana ja se oli kyllä tarpeeseen. Nyt on kyllä pikkasen kivempi katsella ympärilleen täällä ;)

Tänään oli Porissa Neuletapaaminen ja voi että oli mukavaa jälleen kerran olla siellä. Paikalla oli 16 innokasta naista ja tunnelma mitä mainioin. Voi sitä energiaa ja iloa, jolla naiset käsitöitään tekevät. Sieltä taisi olla peräisin ainakin osa tuosta minun siivousinnosta. Minä neuloin siellä tällaisia

Nämä eivät ole ihan vaikeusasteen huipulta, mutta sangen sopivia tuollaisessa seurassa, ehtii katsomaan muiden töitä, kun omaa ei juuri tarvi katsoa :) Näistä on tulossa pääsiäistipuja. Esittelen heidät seuraavaksi vähän eri muodossa, kunhan valmistuvat.

Tapaamisen jälkeen piipahdin kaupungilla kuluttamassa Suomalaisen kirjakaupan bonus- palautuksen. Vähän kun laitoin lisää, sain tuon vasemmanpuoleisen kirjan

Sieltä piipahdin vielä Sokoksella ja siellä tuli vastaan tuo oikeanpuoleinen. Olen siitä haaveillut jo pitkään, mutta en ole raaskinut ostaa. Kirjakaupassakin sitä selasin, mutta sinne se vielä jäi, onneksi. Sokoksella tuon kirja hinta oli vain 9.90, enkä hetkeäkään harkinnut, vaan oitis otin kainalooni! Arvatkaapas, mitä vielä tänä iltana selailen ennen nukkumaan menoa???

Edellisessä postauksessa kerroin naistenpäivän lankeamisestani ja tässä kuvassa on noita ostamiani lankoja

Kaveriksi pääsi arkinen tiskirätti...    Ja tässä vilaus isoäidin neliöistä, joita syntyy vähitellen

Hempeän keväisiä ovat :)

Viikko sitten törmäsin tällaiseen kylttiin ja se oli pakko ottaa mukaan. Tämä on niin totta meidän kodissa ;)

Oikein mukavaa sunnuntaita ja kaikkea hyvää teille!!!

PS: KIITOS kommenteistanne, niiden kautta löytyy oikein mukavia uusia blogeja, jossa on kiva vierailla! KIITOS myös vanhoille tutuille!!!