Niin luonnossa kuin elämässä. Viimeisen viikon aikana on tapahtunut niin paljon, etten perässä tahdo pysyä! Vielä on moni asia avoin, mutta katsotaan nyt, miten kaikki järjestyy. Lisäksi kolme pientä reissua on luvassa maalis- ja huhtikuun aikana, kaikki käsitöihin liittyvää. Jo pelkkä ajatus on nautinnollinen :)

Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, myös nallet valtaavaat lisää tilaa elämästäni. Sangen mukavaa sekin! Tällaisia kavereita tarvis ommella lisää, eri vaiheisiin:

Sain eilen valmiiksi sen viimeksi esittelemäni pistelyn. Nyt pitää se vielä viimeistellä, niin sitten esittelen sen täällä. 

Tänään Novitan tilkkurekka oli Porissa ja olin siellä nuorimman tyttäreni kanssa. Kyllä oli mukava kaksituntinen!!! Virkkasin yhden Isoäidin neliön eli minunkin lappuni on sitten mukana maailmanennätys peitossa :) Lisäksi näin tuttuja neuletapaamisesta ja vähän muistakin ympyröistä. On tuo mainio idea Novitalta levittää käsityön ihanuutta, varmasti lisää langan kulutustakin. 

Sunnuntaina oli viimeinen näytös musikaalista, jossa tytöistä kaksi oli mukana. Kummasti on rauhoittunut tämän perheen elämä, kun näytökset loppuivat. Oli kyllä hienoa seurata tuota koko prosessia, tytöt saivat hienoa kokemusta ja oppia. Me kotona olemme saaneet nauttia kauniista ruusuista, joita he ovat saaneet esityksissä, tässä muutama:

Näiden myötä mukavaa loppuviikkoa!!!