Heinäkuu vaihtui elokuuksi ja on KesäYön Hullutuksen loppuraportin aika. Tavoitetta en täysin saavuttanut, mutta silti olen tosi tyytyväinen. 26 työtä aloitin ja 22 on valmiina. Mikään töistä ei ollut ihan "mini" ja jokaisella työllä on käyttökohde. Tässä tulee kuva niistä kahdesta valmiista, joita en ole täällä vielä esitellyt:

Eli tässä on KYH 6/26, joka on Etipoia nuttu ja lankana Nalle. Villasukat on KYH 11/26 ja lankana vanha Baby Ull.

Ja sitten ne kesken jääneet...

KYH 24/26 on tuo Puro Batikista tulossa oleva lyhythihainen pusero, joka valmistunee ensimmäisenä...

KYH 7/26 on Nallesta tulossa oleva Etiopia- nuttu

KYH 14/26 on tuo musta Cannes- langasta oleva aloitus, josta pitäisi syntyä pitsiliivi...

KYH 12/26 on hennon valko-vaaleanpunainen aloitus, josta tulee vauvan villatakki.

Jos olisin oikein rutistanut tuota neulonta-tahtia, voisi olla, että ainakin pari noista olisi ollut jo valmiina, mutta päätin jo leikkiin ryhtyessäni, että en ota tästä hommasta mitään stressiä, vaan nautiskelen. Ja näin tein! Viime vuonna, kun juhannus oli aikaisemmin, aloitettuja töitä oli vain 20, ja niistäkin jäi muutama kesken... eli siihen verrattuna tänä vuonna meni paljon paremmin, 22 valmista!!! JES!

Nyt on suunnitelmissa, että pistelyt pääsee vähän enemmän "työn alle". Sillä saralla on kolme työtä, jotka pitäis syntyä. Lisäksi tuo joulukin on jo yllättävän lähellä. Lahjojen suhteen muutama on jo hankittu ja tehtäviä lahjoja on useita suunnitteilla... Eli kaikkea mukavaa on tiedossa :)

Tänään palaa kotiin vanhin tyttö, joka on ollut viikon rippileirillä Isosena. Olen tässä viikon aikana ihmetellyt, että miksi tuota likapyykkiä on tullut niin vähän, mutta loppuviikosta tajusin, että se suurin pyykintekijä on ollut viikon pois. Tänään taitaa ilmestyä melkoinen pyykkivuori tuohon koneen eteen... no, onneksi lapsi osaa itsekkin käyttää konetta ;)

Muksuilla on vielä runsas viikko lomaa jäljellä, sitten tulee paluu arkeen. Esikoinen on kyllä vielä ensi viikon kesätöissä, eli hänen lomapäivät on vähissä, mutta tilipäivä on varmasti mukava. Oli tosi hienoa, että hän sai töitä, sillä rahaa tarvitaan pitkän talven aikana... Viikon kuluttua hän täyttää 18 eli minun vauvastani tulee aikuinen, se on kyllä uskomatonta!!! En voi käsittää, miten nopeasti vuodet kuluvat ja nuo lapset vanhenevat. Ja sen tietää, että kun tuo esikoinen vanhenee, niin nuo muut tulee yhtä kovaa vauhtia perässä... Onneksi ei kuitenkaan kaikki kerralla, vaan vähitellen, jos minäkin ehtisin sopeutumaan tuohon asiaan! Toisaalta toki iloitsen heidän kasvustaan ja kehityksestään, esikoisestakin on tullut vastuullinen ja upea nuori mies, mutta on siinä samalla sitä luopumisen kaihoa. Jälleen kerran tulee se tosi asia eteen, että en omista lapsiani, olen saanut heidät vain lainaksi!

Perjantaina olin Raumalla Mustan pitsin yössä. Siellä on niin mukava käydä Kalatorilla katsomassa Käsityömarkkinoilla. Jälleen paikalla oli paljon hienoja käsitöitä myynnissä. Mutta mitään aivan uutta ja ihmeellistä en nähnyt. Kiva siellä oli kierrellä. Siellä tapasimme myös tuttuja ja ystäviä ja kävimme parilla terassillakin, tosi mukavassa seurassa... 

Eilen illalla olimme hyvän ystäväni luona grilli- ja saunapippaloissa. Siellä oli gambialainen kokki tekemässä ruoat ja voi että oli hyvää! Ruokailun jälkeen hän soitti rumpuja ja me vieraatkin saimme soittaa. Sen lisäksi hän kertoili Gambiasta ja sen perinteistä. Oli tavattoman mukava ilta, joka kyllä taisi vähän vierähtää yönkin puolelle!

Aivan ihanaa loppukesää teille jokaiselle!!!