Maaliskuu on jo puolessa välissä, mutta lunta on vielä todella paljon. Mielenkiintoista on nähdä, koska viimeisetkin rippeet lumesta on sulanut, lieneekö silloin jo juhannus. Tässä tilanne meidän etupihalta tänään:

 

Melkoinen aurauspankki tuossa... 

Perjantaina ostin helmililjoja ja tänään piipahdin yhdessä sisustusliikkeessä ja löysin mukavan "ämpärin" liljoille. Samalla tarttui mukaan kiva kyltti sekä ihana tomusokeri-sirotin, by GG.

Tuon kyltin sanoma on niin ihana... sopii juuri tällaiselle unelmoijalle kuin minä...

Mennä viikolla oli nimpparini ja sain mukavia lahjoja. Yritin kuvata niitä, mutta eipä tässä loppuiltapäivän valossa enää onnistunut... vain tämä yksi esittäytyy

Se on tumman ruskeasta metallilangasta tehty tuikkuteline, tosi kaunis.  Laitoin sen nyt ikkunalle roikkumaan, mutta suunnitelmissa on sille toinen paikka olohuoneessa.

Isoäidin neliöitä olen virkannut lisää, Nämä ovat Novitan Miami- langasta. Tästä tulee kaulahuivi, mutta jonkinlainen reunus tuohon pitää vielä virkata.

Tuo keskiväri on tumma lila, vaikka siniseltä näyttääkin.

Aloitin pistelemään yhdelle pienelle poikavauvalle tyynyä/taulua, olisko oikea nimi tyynytaulu... ja kuten huomaatte, homma on tosiaan aivan alkumetreillä

...ihan jokunen pisto vielä puuttuu...

Tulppaaneita on niin monen moista lajiketta, ettei tällainen maallikko perässä pysy.  Perjantaina löytyi tällaisia ihania kerrottuja tulppaaneita ihan Prisman kukkatiskiltä, näistä minä tykkään (tykkään kyllä kaikista tulppaaneista)

Lukiessani päivän lehteä tänään huomasin, että nyt olisi yhdessä kameraliikkeessä haaveilemani digijärkkäri tarjouksessa. Ottaessani noita yllä olevia kuvia, huokailin muutamaan kertaan noiden kuvien laatua... olis niin kiva kuvata täällä sisällä vähän heikommassakin valossa  vähän laadukkaampia kuvia... Nooo, parempi edes nuo kuin ei mitään, mutta joskos joskus se haave toteutuisi...

Mukavaa alkaneen viikon jatkoa teille kaikille :)

Ja jälleen kiitos kommeneteista, ne ilahduttavat ;)