Kyllä kesää voi viettää monella tapaa :) Mm: kyhäillen, virkaten, neuloen, pistellen, näyttelyitä kierrellen ja musiikista nauttien... siis nämä on niitä mukavampia juttuja, toki kesään kuuluu noita kotitöitäkin, kuten tänään pesin neljä koneellista pyykkiä ja pyykkikopan pohja ei silti vielä edes näy... mutta se kaikki kuuluu tähän elämään :)

Kyhäilyt ovat edenneet, enää kolme keskeneräistä! Kolmesta valmiista puuttuu vielä kuva, mutta tässä yksi valmistuneista:

Puuvillalangasta virkkasin isoäitejä ja näistä tuli vauvanpeitto. Kenelle tämä päätyy???  Muista valmiista tulee kuva lähipäivinä.

Naistenviikolla meillä vietettiin kahden tytön nimppareita. Tässä osa kahvipöydän herkuista, jotka leivoimme tyttöjen kanssa

Mansikkakakkua, mango-valkosuklaakakkua, muffineja... nam :) Ensi viikolla meillä juhlitaan jälleen, silloin on yhdet synttärit ja yhdet nimpparit, ei tästä herkuttelusta tule loppua...

Eilen kiertelin Raumalla pisiviikon näyttelyissä. Kyllä oli jälleen paljon kaunista katsottavaa!!! Upeita nyplättyjä töitä, upeita tilkkutöitä ja paljon kaikkea muuta. Törmäsin siellä moneen tuttuunkin ja yhteen kummilapseenkin, eli vallan mukava päivä. Päivän päätteeksi menin vielä Rauman torille, siellä oli iltatori ja paljon kirppismyyjiä. Tein yhden kivan löydön, kuvaan myöhemmin tämän liinan. Torilla oli myös Rauman Puhallinorkesterin konsertti ja tykkäsin kovasti heidän kesäisestä ja letkeästä musisoinnista. Ihana päätös mukavalle päivälle! Tässä orkesteri kesäkuosissa:

Ja vielä muistutus tästä ihanasta vuodenajasta eli pari kukkakuvaa pihaltani:

Kahden viikon kuluttua meillä alkaa kahdella tytöllä koulu! Siis apua!!! Miten ikinä tämä kesä voi kulua näin nopeasti??? No, vielä voimme kuitenkin nämä kaksi viikkoa nautiskella kesästä ja vapaasta (ainakin osittain) ja hyvä niin! 

Ihania kesäpäiviä teille kaikille ja pitäkää itsestänne huolta!!!