Heinäkuu on jo vähissa ja samalla KesäYön Hullutus loppuu, vielä huominen on armonaikaa saattaa työt päätökseen. Tässä tulee kuvat nyt kolmesta valmiista: 

Eli jälleen tiskikukka ja tiskirätti, molemmat Katian bamboosta. Lisäksi virkkasin yhden liinan:

Lanka on jotain tosi vanhaa virkkauslankaa, liinan koko on 26 cm. Ja tämä oli KYH 19. 

Kyh töistä on kesken enää varsinaisesti yksi ja sekin tulee päätökseen huomenna. Kahden työn suunnitelmaa muutin, mutta valmiina on toinen jo uudella suunnitelmalla ja tuo toinen tosiaan valmistuu huomenna. En tiedä, onko sääntöjen vastaista vaihtaa työn suunnitelmaa kesken kaiken tempauksen, mutta aloitus on ainaskin se sama, joka oli alussakin. Joskus ei vaan homma natsaakkaan niinkuin on ajatellut... Kuvaan kaikki loput esittelemättömät työt huomenna ja yritän saada ne myös tänne siirrettyä illalla.

Viime maanantaina kierrellessäni Raumalla näyttelyitä kävin myös iltatorilla, jossa oli kirppismyyntiä. Tein sieltä tällaisen löydön:

Tämä on käsinkirjottu pikkuliina ja hintaa oli kokonaiset 2 euroa. Oli kyllä mielestäni hyvä löytö :)

Eilen käväisin Raumalla Mustan Pitsin Yössä, kyllä oli väkeä liikkeellä. Kalatorin käsityöläisiä kiertelin, mutta mitään en ostanut. Kovin monella kauppiaalla oli koruja myynnissä sekä laukkuja ja pussukoita, ne taitaa olla nyt in käsityöläisten keskuudessa. Paljon kaikkea kaunista kyllä näin! Melkoinen määrä juhlakansasta oli kyllä nauttinut prosenttipitoisia juomia, erityisesti se nuorempi juhlakansa... lienee ollut pää kipeä yhdellä jos toisellakin tänään... Jotenkin kyllä ihmetyttää, eikö hauskaa voi pitää vähän vähemmälläkin juomisella, vaikka olikin lämmin kesäilta. Ja se tyhjien pullojen, tölkkien ja roskien määrä kaduilla ja nurmikoilla...  ei kaunista katseltavaa... siksi lähdimmekin kotiin ajoissa ;) No, jokainen juhlikoon tyylillään!

Yritän päästä huomenna tekemään KYH:n loppuyhteenvedon!

Nautinnollista viikonloppua kaikille!!!