Jee, kamera löytyi ja nyt sitten vihdoinkin kuvia!!! Ensimmäiseksi haluan laittaa yhden kuvan syyslomalta. Kävimme koko perhe laivalla ja tässä kuva mereltä:

Kaunis aava meri, joka oli yllättävän sininen ollakseen lokakuinen meri.

Sitten ostoksia, tässä Tallinnasta ostettua lankaa, sekä muliinia että muita:

Eiks ole aika herkkuja? :) Laskin, että noissa muliinilangoissa säästin noin 44 euroa Suomen hintoihin verrattuna...

Runasa viikko sitten oli Hesassa ja minulla oli kunnia vastaanottaa nämä:

Silloin minulla jäi pari tuntia vapaata ja tietenkin suunnistin Nordiaan Oulunkylässä ja tässä saalista:

Kans ihania herkkuja, ah :)

Edellis viikolla sain noin puolitoista vuotta kiertäneen tilkku-kiertolaiseni takaisin kotiin. Nyt minulla on 17 ihanaa blokkia, joista pitäisi synnyttää jotain mukavaa. Tämän tekemiseen ovat osallistuneet Perinnettäret tilkkukiltaan kuuluvat naiset, kiitos siitä heille. Tavoite on, että tämä työ olisi valmiina ensi maaliskuussa, katsotaan!

Ja vielä haluan esitellä meidän uusimman "huonekalun". Tällainen ihanuus muutti meille parisen viikkoa sitten. Sain sen ihan ilmaiseksi Kierrätysradion kautta. Pesin sen suihkun alla ja pikkasen muuttui... Vielä siinä on muutama maaliroiske, jotka pitää positaa. Katsokaa ja ihailkaa:

Nyt siinä kököttää yksi meidän muksujen nalleista, mutta aion pedata sen kunnolla ja sitten siihen pääsevät minun käsintekemäni vanhan ajan nallet sekä oma rakas lapsuuteni nalle! Jos meille tulee vielä vauva hoitoon, tässä on hänen nukkuma paikkansa, silloin nallet väistykööt :)

Menin ja ilmoittauduin mukaan RistiPistoHassutukseen eli ensi tammikuussa 1-15 päivä aloitan uuden pistelyn joka päivä ja tavoitteena on saada ne valmiiksi vuoden 2011 aikana, enkö oo pöhkö???

Mukavaa marraskuuta!!!