Kotitöiden lomassa olen vähän jälleen neulonut ja virkannut, mihis sitä tavoistaan pääsee ;) Nämä sukat ovat kokoa 40 ja lankana Novitan Tico tico:

Nämä ovat toiset tuosta langasta neulomani ja edelleen ihmettelin, että mistä johtuu, ettei neulontajälki ole tasaista. Minä olen sentään neulonut "muutamat" sukat, mutta kädenjälkeen en ole tyytyväinen. Tämä tuli tänään puheeksi Neuletapaamisessa ja muilla oli samat kokemukset tuosta langasta. Yksi sanoi, että hän tekee tuosta langasta vain sellaisia sukkia, että siinä on jokin mallineule :)

Sitten virkkasin yhtä tiettyä juttua varten malliksi tällaisen "korin"

Mallin ostin joskus Seinäjoen käsityömessuilta ja mallin mukana tuli lankakin, joka on Novitan Spektri. Ohjeen on tehnyt Tuulia design. Tykkäsin tästä ja seuraavaksi taidan vähän leventää ja mataloittaa tätä.  Eiks ole muuten kiva pöytä korin alla??? En kyl yhtään muista, koska tämän ohjeen ostin, ja se tuli käteen työhuoneessa, kun vähän järjestelin... noo, nyt hän on valmiina :)

Sitten siihen varsinaiseen syksyyn eli jälleen syksyisiä kuvia pihalta:

Meillä oli aikaisemmin Rex- kaneja, jotka olivat tosi söpöjä. Kolmisen vuotta sitten yhtenä aamuna he olivat kuolleina häkeissään pihalla. Oli aivan käsittämätöntä, mitä yön aikana oli tapahtunut ja miksi molemmat olivat aamulla kuolleina. Illalla meillä pidettiin hautajaiset ja he molemmat lepäävät tässä ison kiven juurella.

Kesällä heidän haudalla on kukkia ja talvella siinä palaa usein kynttilä.  

Nyt vietetään venetsialaisia ja hetken kuluttua lähdemme katsomaan ilotulitusta tuonne meren rannalle. 

Oikein mukavaa viikonloppua teille!

PS. Kiitos kommenteista ja kiitos Helenalle myös tunnustuksesta, palaan siihen seuraavaksi!