Ensimmäiseksi kiitos ihanista kommenteista!!! Niitä on kyllä ilo lukea!

Nyt tulee kahden päivän päivitys. Eilen aloitin ja loppujen lopuksi tein valmiiksi asti joulupukin, jonka malli on lehdestä Kauneimmat Joulun käsityöt 2/2010. Malli on suunniteltu joulukortiksi, mutta minä en tästä korttia tee, vaan todennäköisesti siitä tulee pikkuinen tyyny, katsotaan nyt, mihin päädyn. 

Alempi työ on tämän päivän aloitus eli 7/RPH. Malli on Violariumista ostettu Jardin Priven Christmas. Malli on tosi kaunis! Kankaina molemmissa on värjättyä pellavaa, Violariumista... olisko väri ollu Mocca(?)

Tässä tulee vielä kuva ilman salamaa, jossa taitaa värit olla oikeammat:

Tarvis varmaan opetella tuota kuvaamista vähän enemmän...

Eiks ole muuten söpö enkeli-rasia tuossa ylemmässä kuvassa??? Se sisälsi kolme huulikiiltoa, joita en kyllä tarvii, mutta ostin sen alesta , kun se oli niin kaunis. Ei kiillotkaan hukkaan mene, kolme tyttöäni pitää siitä huolen...

Huomenna pitää vissiin ottaa jokin ryhtiliike tämän kodin suhteen. Kun täällä katselee ympärilleen, huomaa jotain tarvetta siihen... jotenkin näkee, että äitee on ollut viime aikoina pääasiassa käsityö kädessä. On aika laittaa pukit ja tontut pois (ei kuitenkaan noita viittä mukulaa, vaikka ne kyllä tuohon tonttu-määritelmään sopiikin), sekä vähän klaarata muutakin joulukoristetta varastoon. Vajaa 11 kuukautta, ja ne saa jälleen ottaa esille. Ennen sitä tarvis noista 15 aloituksesta olla suurin osa valmiina... ja vähän muutakin tehtynä... no, onneksi on yli 300 päivää aikaa ;)

Tänään kävin kaupungissa ja täytyy kyllä sanoa, että oli siellä melkoista pöperöä kadut täynnä. Ei kyllä ole mikään nautinto ajaa autolla tämän päivän katuja ja parkkipaikkoja on tosi vähän, kun lumi on varannut ne itselleen. Mitenköhän se muuten maksaa parkkimaksunsa? Onneksi täällä maalla tuo lumi ei aiheuta tuollaista ongelmaa, vielä mahtuu joukkoon hyvin! On kyllä ihanaa, että meilläkin täällä länsi-rannikolla on kunnon talvi, kuten viime vuonnakin. Sitä ennen olikin monta, monta vuotta vain jäätä ja lumetonta ja mustaa talvea.

Lasten joululoma on vähissä, vain kaksi päivää enää ja sitten on paluu arkeen edessä. Loma oli kyllä tänä vuonna ruhtinaallisen pitkä. Toivottavasti nyt on sitten akut ladattu ja he jaksavat jälleen jatkaa tärkeää työtään eli opiskelua, elämä odottaa heitä!

Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua ja palaillaan!