Luonto tuottaa satoa vielä nyt syyskuussakin ja myös minä olen jotain tuottanut :) Ensimmäisenä ja ilolla esittelen uuden perheenjäsenemme, vielä nimettömän nallen:

Hänet olen ommellut käsin ja hänen täytteenä on puulastuvilla. Kaava oli Samettisilmä. Tämä on tummin minun tekemistäni nalleista ja meidän muksut ihastuivat tähän ja kyllä äiteekin tykkää ja paljon ;) Noiden nallejen ompelu on sitten niiiiiin mukavaa ja rentouttavaa! Viime keskiviikkona alkoi nuo käsityö- illat täällä meidän paikkakunnalla ja siellä naiset innolla jatkavat nallejen ompelua. Tuollaiset illat ovat tosi mukavia ja rattoisia, kun samanhenkiset naiset kokoontuvat ja jakavat yhteisen nautinnon!

Eilen oli Porissa Neuletapaaminen ja meitä oli paikalla 17 naista!!! Upea määrä ja voi mikä ihana käsitöiden kirjo! Kyllä jälleen sai ideoita ja vinkkejä ja kyllä oli ihmettelemistäkin... siis hyvin positiivisella tavalla... niin malleissa kuin valmiissakin tuotteissa!!! Kiitos kaikille paikalla olleille, olette te upeita naisia!!!

Jokin aika sitten esittelin virkatun "korin" ja nyt tein sen mallin pohjalta oman sovelluksen, vähän leveyttä lisää ja reuna matalemmaksi ja viimeistely pelkistetymmäksi, eli näin:

Lankana vanha Novitan Spektri sekä kolmosen koukku, jotta tuli napakka. Tykkään lopputuloksesta! Tämä matkaa malliksi käsityö- iltaan.

Sitten luonnon omaa satoa, jonka jatkojalostin omenapiirakaksi:

Ja kyl oli hyvää :) Itseasiassa rakastan omenapiirakoita ;) Tämän kaveriksi leivoin tällaisen:

Ei ollut hassumpi tämäkään :) Tämä on seitsemän minuutin suklaakakku, jonka ohjeen löysin täältä blogi- maailmasta jostakin... (koskakohan oppisin ottamaan osoitteita ylös!?!?) Tosi helppo tehdä.

Herkkuja leivoin, koska meillä vietettiin yhden nimppareita viikolla. Sankari sain ihanan kimpun, vai mitä?

Viikon kuluttua olemmekin sitten jo lokakuussa ja nuo joulu- jutut senkuin lähenee. Lahjoja on jo työnalla ja kyllä on syytäkin olla ;) Tämä elämä on niin jännää, olen tuossa parina viime vuotena pohtinut paljonkin tätä elämääni ja sen kuvioita. Aikanaan tein sitten päätöksiä ja nyt ne alkavat tuottamaan tulosta, jopa yllättäviltäkin tahoilta. Tämä tietää sitä, että loppuvuonna ei ainakaan ole töistä pulaa, kunhan vain kaiken sen ehtisin tehdä, kun on tarvis ja suunnitteilla. (kun on vielä tuo joulukin...) On kuitenkin ihanaa, kun tuo kaikki on sellaista, mistä todella pidän ja teen niitä ilolla. Ja tämä kaikki on saanut aikaan sen, että ideoita pulppuaa koko ajan, pitää vain osata valita ne parhaimmat ;)

Työntäyteinen viikko tiedossa, toivottavasti teilläkin on mukava ja mielenkiintoinen viikko!!!

Lämmin kiitos kaikille kommentojille, tässä teille palkaksi ruusu, olkaa hyvä!