Eilen olin yksissä myyjäisissä ja ne olivat mukavat, sellaiset vanhan ajan tunnelmissa olevat. Väkeä oli suht mukavasti liikkeellä ja jopa jotakin ostivatkin. Jälleen kerran valmisteluissa tuli vähän hoppu. Ideoita olisi ollut vielä lisääkin toteutettavaksi, mutta säästyvät sitten ensi jouluksi. Nyt sitten pitäisi aloittaa oman joulun valmistelut toden teolla. Nyt viikonloppuna jouluvalot ovat vallanneet kotimme. Ne kyllä näyttävät niin mukavilta tässä totaalisessa pimeydessä. Voi kumpa tulisi lunta edes vähän, niin olisi heti vähäsen valoisampaa. Eilen teimme joulutorttuja ja ne maistuivat sitten tosi hyviltä!

Tänään illalla pitää tehdä lahjainventaario, osa on jo ostettu ja vähän tehty. Nyt pitää listata vielä loput tehtävät ja ostettavat. Samalla hahmottelen vielä tehtävät työt ja muut askareet, jotta kaikki olisi jouluna valmista. Ainahan kuitenkin viimeisiin päivii tulee ruuhkaa, mutta niin se kuuluukin olla. Jouluna sitten voi nautiskella, kun kaikki on valmista. Nautin joulusta todella. Tänä vuonna olemme vuoden vaihteenkin kotona, eli saamme nauttia joulusta vielä pidempään. Olemme useana uutena vuotena olleet Ylläksen maisemissa, mutta nyt emme. Ylläksellä on kyllä aina ollut tavattoman mukavaa, viihdyn siellä todella hyvin. Valkoinen luonto ja se kaamos on todella ihana yhdistelmä. Siellä sielu lepää! Toivottavasti kuitenkin pääsen siellä käymään talven aikana.

Tulevalla viikolla on jälleen tiedossa monen moista ohjelmaa, osa erittäin mukavaakin. Ja joka välissä tietenkin käsitöiden tekoa, ah niin mukavaa!

Nautinnollista joulun odotusta jokaiselle ja pitäkää itsestänne huolta!!!