Lämpimät kiitokset kommenteista ja onnitteluista!!!

Olen saanut paljon onnitteluja jopa yllättäviltäkin tahoilta. En olisi uskonut, että saamani tunnustusta huomioidaan näin runsaasti. Se on kyllä lämmittänyt mieltä paljon. Ei tällaista osu kohdalle kuin kerran elämässä!

Aika on jälleen mennyt siivillä, ohjelmaa on ollut riittävästi. Töitä on kasaantunut jälleen ja kun siihen lisää vielä rajun mahataudin, joka on meillä kiertänyt aktiiviseti, niin eipä ole ollut ongelmia, mitä tekis. Ei ole miesmuistiin ollut tuollaista tautia meillä. Neljä muksua on ollut vuoron perään kipeänä, ensin on oksennettu tunti tolkulla ja sen perään on tullut korkea kuume. Mukulat ovat olleet melkoisen flaatit. Me aikuiset olemme päässeen vähän helpommalla, ainakin toistaiseksi. No, onpahan tiennyt jälleen olevansa äiti, olen viikon aikana valvonut neljä yötä oksentavan muksun kanssa. Elämä on!

Myös käsityörintamalla on pientä edistystä havaittavissa. Pitsitakin viimeinen hiha on jo hyvällä mallilla. Tilkkujakin on tullut vähän ommeltua ja nyt on työn alla yhden juhlapuvun muokkaus. Pari ristipistoakin yritän aina välillä tehdä. Minulle on muuten tulossa kaksi aivan ihanaa ristipistomallia tuolta rapakon takaa. Pistely- ystäväni tilasi oman tilauksen ohessa myös minulle. Ja ne mallit ovat aivan ihana!

Huomenna sunnuntaina onkin sitten meidän äitien oma päivä. Kyllä nuo lapset ovat elämän suola! Lämpimät onnittelut jokaiselle äidille!!! Ja mukavaa sunnuntaita sekä alkavaa viikkoa jokaiselle!!!