Niin tämä heinäkuu on tullut päätökseensä ja KesäYön Hullutus samoin. Kesäkuun 1- 25 päivä aloitin yhden työn per päivä ja nyt heinäkuun viimeisenä kaikki 25 on valmiina, HUH!  Tässä kuvat lopuista valmistuneista eli ensin Etiopia- nuttu:

 

Lankana Nalle Talvi.

Sitten ne kesken matkaa muuttuneet kaksi työtä:

Näistä ajattelin tehdä vauvan peiton, mutta tuo lanka on liian kirjavaa kyllä minun makuuni niin isoon työhön, joten päätin, että teen vain nämä kolme lappua ja käytän nämä sitten joskus esimerkiksi kassin koristeena. Ei tämä kyllä eka kerta ole, kun malli muuttuu tehdessä ;) Nuo palat ovat puuvillalankaa. Mutta aloitus pysyi samana!

Ja sitten toinen saman kohtalon kokenut työ:

Nämä puuvillalangasta virkatut palat päätyvät lasinalusiksi, suunnitellun liivin/peiton tilalle... Näin tämä Hullutus on ohi minun kohdalta ja toivon, että ensi keväänä en ilmoittaudu enää tähän mukaan, kyllä kolme kertaa riittää tällä erää. Vaikka tämä onkin tosi kiva juttu ;)

Jotenkin tuntuu uskomattomalta, että huomenna alkaa elokuu!!! Tämä kesä on kiitänyt sellaista vauhtia, että en ole perässä tahtonut pysyä. Vielä puolitoista viikkoa on kolmella muksulla kesälomaa ja sitten se arki palaa meille oikein kunnolla. Kahdella muksulla on vielä kaksi viikkoa lomaa, joten vähän eri tahtia se arki sitten käynnistyy, mutta kait se niin on, että jos ei ole sitä tavallista arkea, niin ei tuo lomakaan niin ihanalta tuntuisi! 

Ihanaa elokuuta teille kaikille ja pitäkää itsestänne huolta :) :) :)