...mutta kuitenkin :) Ehti kuukausi vaihtua, ennenkuin pääsin tänne esittelemään maaliskuun Jotain Valmista Joka Kuukausi- työn. Tässä se nyt kuitenkin on:

Lankana on Viron villa. Kokoa tälla huivilla on seuraavasti: leveys 220 cm ja korkeus 75 cm. Mallina on Baktus. Tämän olen tehnyt päättelyitä ja pingotusta vaille valmiiksi jo joskus muinoin. On se ihmeellistä, miten joku jää roikkumaan, vaikka valmistuminen on niin pienestä kiinni... Nyt haasteen myötä hänkin valmistui!  Huivin "alla" oleva tyttö on valmistunut jo 12 vuotta takaisin ;)

Sitten myös yksi nalle syntyi. Tässä uusin Samettisilmä

Hän matkaa pappansa mukana tuonne pääkaupunkiseudulle ilahduttamaan pientä vauvaa :)

Tämä viikko on kovin työntäyteinen ja vielä on yksi vauvanpeitto tultava valmiiksi ennen torstaita. Tikkaaminen on käynnissä jo, mutta se etenee vähän hitaasti, kun teen sen käsin. Ja nuo muut työt haittaavat tuota tikkaamista... No, eiköhän kaikki aikanaan tule tehdyksi. Lisäksi käsitöistä työn alla on nyt yksi virkattu vauvanpeitto, villasukat ja se luksustyö, josta mallineuleen muutin, mutta muuten vaatteen malli pysyy ennallaan. Siis nämä ovat aktiivisessa tekemisessä, sitten on määrätön määrä niitä muita keskeneräisiä, joista pitäisi valita se huhtikuun haastetyö...

Rauhallista hiljaista viikkoa teille kaikille!!! Ja lämmin kiitos kommenteistanne!!!