Nyt on vuorossa kolmen aloituksen esittely:

RPH/11 on alimmainen eli Country Cottage Needleworksin Bless Our Home. Pohjakankaana pellava, värit eivät tule olemaan mallin mukaiset ja pihalle tulee Suomen lippu. Valkoinen Aida on PRH/12, josta tulee minulle neulavihko, tai oikeastaan sen kannet. Oikeassa reunassa on tuuban alku tummahkolle pellavalle pisteltynä, siitä tulee taulu. 

Sit on enää kaksi aloitusta jäljellä. Nopeasti nämä päivät ja aloitukset menevät, eri asia on sitten saada nuo kaikki valmiiksi ;)

Tämä viikko on ollut melkoista lentoa ja touhua. Töitä on riittänyt ja kaikkea muuta. Tämä aamu oli lähes katastrofi, mutta onneksi päivä on parattanut vanhetessaan. Työntäyteisiä päiviä on tiedossa edessäkin päin, mutta aloitukset aion hoitaa kunnialla. Lisäksi pitäisi laittaa puikoille pikku-miehen liivi. Haluan hänelle kevään ja kesän juhliin sellaisen perinteisen neuleliivin paidan päälle. Olen sen jo oppinut, että kannattaa työ laittaa ajoissa puikoille, jos aikoo sen olevan joskus valmiiksi. 

Vuoden vaihtuessa päivitin almanakkaan synttäreitä ja muita. Huomasin sellaisen mielenkiintoisen asian, että meillä on joko lähisuvussa tai ystäväpiirissä 14 tasasyntymäpäivän viettäjää. Tasavuodet ovat 2x20, 1x30, 2x40, 5x50, 1x60, 1x70 ja 2x80 eli juhlittavia riittää. Lisäksi tulevat vielä ns. tavalliset juhlat. Myös ainakin yksi vauva on tulossa. Haaveilen tekeväni lahjan itse ainakin muutamalle juhlijalle. Loppuvuodesta sitten näkee, mitkä suunnitelmat ovat toteutuneet :)

Nautinnollista loppuviikkoa!!!