Joulu mennä hurahti. Luin, söin ja nautein! Lahjat ovat menneet perille ja on paljastusten aika :)

Nyt muutama kuva käsitöistä, jotka annoin lahjaksi sekä vähän muutakin...

Tässä neulomani villasukat eli annoin lahjaksi 10 paria sukkia. Kooltaan nämä ovat 27- 46.

Ranteenlämmittimiä tein kaikkiaan 8 paria, mutta kaksi paria jäi kuvaamatta. Nämä ovat kaikki Dropsin Alpacaa.

Kuusi sydäntä muutti uuteen kotiin sydämellisten ajatusten saattelemana... Lisäksi tein niitä helmillä koristeltuja sydämiä, punaisia ja valkoisa, muutaman lahjaksi. Niistä on kuvia tuolle edellisessä postauksessa.

Sitten saamiani lahjoja. Tässä on ensimmäiseksi pistely-ystävältäni Marilta saamani ihanuudet: 

Olin aivan otettu moisista ihanuuksista! Hyvin on Mari oppinut minua jo tuntemaan :)

Sitten kuva, jossa on osa muista saamistani lahjoista, nämä ovat lapsiltani, paitsi tuo kirja on mieheltä (aioin sen itse ostaa itselleni, mutta hän näki sen ja maksoi):

Tykkään näistä todella :) Lapset tuntevat äitinsä... Jos joku ihmettelee tuota työkalua, niin siitä esitin toiveen, sillä en omista sellaista ja tarvitsen sitä nallejen täytössä ;)

Tytöt kokosivat piparitalon jouluksi, mutta ei oikein löytynyt kotoa sopivia karkkeja koristeluun, niinpä he tekivät vähän persoonallisen talon...

Tuo lyhty on keskimmäisen tytön tekemä pellavapareripitsi-lyhty. Se on mielestäni kaunis!

Ja vielä sokerina pohjalla se meille muuttanut piironkin. Myyjä väitti, että tämä on peräisin 1800- luvulta, tiedä häntä, mutta minä tykkään!

Hän sai jouluasetelman päälleen nyt. Laatikot ovat vielä tyhjät, mutta eiköhän ne täyty nopeasti, ainakin sellainen taipumus meillä on jokaisella laatikolla ja hyllyllä...

Tämä vuosi alkaa olla lopuillaan. Vielä saamme nauttia joulun tunnelmasta muutaman päivän! Loppiaisena sitten käännymme odottamaan kevättä!

Olen jo selannut noita ristipisto- malleja tuota 1.1 alkavaa hassutusta varten. Osa malleista on jo selvillä, osa vielä hakusessa. Muuta käsitöihin liittyvää en sitten olekkaan jouluna tehnyt, alkaa jo tulla vierotusoireita... Enköhän tänään jo jotain kaiva esille ;) Suunnitelmia kyllä on, mm parsittavia lapasia...

Oikein mukavia loppuvuoden päiviä ja nautitaan vielä joulun tunnelmasta ja toinen toisistamme!!!

Lämmin kiitos kommeneteista, niitä on ilo lukea!