Aamu aukeni niin kauniina, mutta eipä sitä onnea kauaa kestänyt. Iltapäivästä asti on satanut. No, tulipa akvaario siivottua ja sukat neulottua valmiiksi. Eli yksi KYH-työ valmistui, yritän siirtää kuvan tänne huomenna tai ainakin lähipäivinä. Viikko hurahti vauhdilla, mutta monenlaista ehti tapahtua. Tiistaina sain sen ihanan huivin, keskiviikkona kävin elämäni ensimmäisen kerran Tapion kaupassa Kauhajoella ja täytyy sanoa, että tiukkana piti olla, ettei kotiin tullut kuin vajaa kassillinen lankoja. Siellä olisi ollut mistä valita! Poikkesin siellä matkalla Kurikkaan, jossa kävin kyläilemässä. Torstai ja perjantai kului kotitöissä ja käsitöissä.

Nyt pitäisi KYH-töiden ohella neuloa kummipoikani pikkuvauvalle jotain mukavaa. Tapiolta ostin vaaleansinistä vauvalankaa, kun yllätyksekseni en sellaista kotoa löytänyt. Ei lankavarastoni ollutkaan niin kattava kuin luulin;) Yllättävää. Piipahdin myös kauppareissulla ale-ostoksilla eli lankahyllyllä. Vähän halpaa lankaa tarttui mukaan, eli tuli pelkkää säästöä! Novitan uutuudet olivat jo tulleet alpakkaa lukuunottamatta ja olivat melkoisen ihkuja. Tällä viikolla tuli myös uudet Novita sekä Moda ja molemmista löytyi ihan kivoja juttuja, ainakin soveltamiseen.

Tänään ilmoitin ruokapöydässä meneväni ruoanlaittolakkoon sattuneesta syystä. Eli huomenna aion neuloa sen aikaa, kun joku muu laittaa ruoan. Lakko kyllä taitaa päättyä jo maanantaina, pikku pakko, jotta muksut saavat ruokaa. Nälkäisiä mukuloita ei kestä kukaan:)

Mukavaa pyhää kaikille!!!