Viime viikolla valmistui yksi Etopia- nuttu

 

Tämä on Nallesta. Luonnossa tuo kellertävä väri on pikkasen voimakkaampi. Tämäkin työ oli mukana siinä KYH- jutussa. Enää niistä töistä on kesken kaksi ja toinen näistä keskeneräisistä on viittä vailla valmis, eli kuukausi lisäaikaa olisi ollut hyvä juttu ;)

Eilen iltayöstä tuli harrastettua kulttuuria! Olin Petri Laaksosen yökonsertissa Vuojoen kartanossa Eurajoella. Tykkäsin tosi paljon!!! Petrin musiikki kolahtaa minuun kunnolla ja eilinen oli yksi parhaimmista konserteista, vaikka ulkoiset puitteet eivät olleet ihan sitä tasoa kuin tuosta konserttipaikan nimestä saattaisi arvata... Konsertti pidettiin suulissa eli siellä olimme kuin ulkosalla, kuitenkin katto oli pään päällä ja osittain seinätkin ympärillä. Konsertti alkoi klo 22.30 ja päättyi klo 24. Ilma oli kyllä hieno, mutta minun pukeutuminen ei ihan vastannut noita puitteita... tietämätön kun olin konsertin tarkasta pito paikasta... Olishan se pitänyt ymmärtää, että kartanon mailta löytyy monenlaisia rakennuksia ;) No, ei silti, musiikillinen anti oli todella hyvä, nautein!!!

Tänään olin tämän syyskauden ensimmäisessä Neuletapaamisessa Porin kirjaston kahvilassa. Paikalla oli jälleen upea 14 neulojan joukko ja voi että oli rattoisaa! Väellä oli työn alla tosi monenlaisia käsitöitä ja se on kyllä tämän jutun rikkaus. Näkee niin monenlaisia töitä ja aina saa ideoita. Ja näkee toinen toistaan mielenkiintoisempia lankoja ja niitä pääsee vähän hypistelemäänkin ;)

Viikonloppu on jo mennyt puoliväliin ja huomenna saamme nauttia sunnuntaista. Meillä kyllä viikonloppua värittää vähän vanhimman tytön flunssa, neidillä on vähän lämpöä ja kurkku kipea, lieneeköhän jotain yhteyttä siihen, että neiti kastui keskiviikkona aamulla kunnolla ja joutui olemaan märillä kengillä koko päivän ja märillä vaatteilla siihen asti kunnes kuivuivat päällä... no, eiköhän se siitä toivu!

Ensi viikolla on jälleen ohjelmaa melko runsaasti, niin mukavaa kuin vähemmän mukavaakin... Kait kaikella on tarkoituksensa. Käsityöt kuitenkin kulkee rinnalla enemmän ja vähemmän :) Mihinkäs sitä koira karvoistaan pääsee!!!

Kiitos kommenteistanne arvon vierailijat, niitä on niin mukava lukea!!!

Nautinnollista sunnuntaita ja ensi viikkoa kaikille!!!