On se uskomatonta miten nopeasti aika kuluu, kun pitää hoidella jotain ekstra asioita. Olen yrittänyt saalistaa puheterapeuttia, mutta melkoisen epätoivoista hommaa. Heitä ei yksinkertaisesti ole!?! Eli jos joku miettii, että mille alalle ryhtyisi, siinä olisi ala, josta kyllä löytyy töitä. Toivottavasti sitkeyteni palkitaan tässä etsinnässä. Uutena juttuna tulee meille tukiviittomien opettelu. Mielenkiintoinen aluevaltaus! Siihen sentään löytyi opettaja, kunhan kotvan etsi.

On neulerintamallakin uutta tullut, mutta kuva puuttuu vielä. Vauvan juttuja on valmistunut, no ne kyllä valmistuvatkin nopsasti, niin pieniä ja suloisia. KYH jututkin etenevät pikkuhiljaa aina välillä, ovat onnettomat vain pikkasen myöhässä... Tuolla Neulomossa on jo joulujutuista ollut juttua ja kyllä itselläkin joulun paketit jo on mielessä olleet. Piiiiitkä lista tehtävistä on suunnitteilla, ans katsoa, mitkä valmistuvat. No, ensi vuonna on jälleen uusi joulu...

Eilen illalla meillä vieraili tilkkukiltani naiset. Teimme pitkään hautuneen päätöksen ja lopetimme koko killan. Nyt olemme "vapaita" taiteilijoita ja tyytyväisiä päätökseen. Me neljä naista viihdymme niin hyvin toistemme seurassa, että aiomme kyllä vieläkin kokoontua, mutta ilman virallisuuksia.

Ensi lauantaina eli 22.8 on syksyn ensimmäinen Neuletapaaminen Porissa. Paikkana Petra`s Cafe klo 10-12. Tervetuloa paikalle käsityön kera kaikki jotka vain pääsevät!!!

Kaunista ja nautinnollista loppuviikkoa kaikille!!!