Nyt on päivät menneet niin, että en ole päivänvalon aikana kameran kanssa päässyt häärimään, siksi tulee kuvaton posti... valitettavasti.

Sain viime viikolla yllätyspostia, olin voittanut Novitan arvonnassa neljä kerää syksyn uutus- lankaa, kuvaa tulee myöhemmin. Lisäksi sain ostaa yhden LHN:n pistelymallin MariJ:ltä, Music & Books on mallin nimi. Sille olis jo paikka, mutta jonossa on muutama muukin, eli pakko on malttaa...

Aioin sunnuntaina ilmoittautua Sukkasadon säilömiseen, mutta minä myöhästyin. Olin jotenkin sisäistänyt, että sunnuntaina vielä ehtii ilmoittautua, mutta ei se sitten ihan niin mennytkään. No, nyt sitten säilön sukkia vain omaan kellariini. Tällä hetkellä on tulossa kaksi paria villasukkia. Toinen pari on sellainen, jota voin neuloa koska vain kotona, mutta tuo toinen pari on menossa paketoitavaksi tuolla joulun alla. Minä aion neuloa koko perheelleni villasukat jouluksi ja ne pitää neuloa niin, ettei perhe näe, sillä heillä on tapana aina udella, että mitä teen ja kenelle, uteliaita ovat mokomat! Eli tuo salassa neulottavien tavoite on seitsemän paria, koot: 46,44,41, 40,39,38,28. Eli hämäriä puuhia riittää ;)

Tavoite on saada jouluksi pari pistelyäkin tehtyä ja tilkkutöitä teen lahjaksi. Eli taitaa kyllä tulla melko paljon kuvattomia juttuja tänne. Kuvat noista kaikista voi julkaista vasta joulun jälkeen, ettei yllätykset paljastu... Toivottavasti saan tehtyä kaiken mitä haaveilen ;) Vielä on onneksi aikaa...

Tällä viikolla on ollut melkoista sählinkiä. Olen joutunut kohtaamaan sellaisia asioita, mitä en olisi uskonut kokevani. No, kait ne vahvistavat ja kasvattavat. Jälleen tosiaan tuli havaittua, että me ihmiset voimme ajatella samoista asioista todella monella eri tavalla. 

Tarina jatkuu myöhemmin..........

Oikein mukavaa ja tunnelmallista syksyä, joka tänään alkoi virallisesti. Kynttilät palamaan, niin tunnelma on ihana!