Nyt vihdoin sain ostos-kuvat tänne koneelle! Katsokaas, kun ostin itselleni kauan haaveilemani järkkärin ennen matkaa ja en ollut vielä opetellut noiden kuvien siirtoa... äsken armas tyttäreni ja miniä- kokelas opastivat minua miten homma toimii... heillä oli kyllä hauskaa, kun minä jälleen loistin näillä teknisillä kyvyilläni ;) Mutta nyt kuitenkin tulee esille ostokseni, kylläkin vain osa niistä! Lapsille tuomiani tuliaisia en ole kuvannut...

Aloitan langoilla, näitä olisin kyllä halunnut lisääkin, mutta kun tuo matkalaukku on niiiiin rajallinen...

Nuo kaikki ovat puuvillaa.

Sitten erilaisia viimeistely-juttuja sekä tuliaisia:

Sitten löysin vähän tilkkukankaitakin:

Tässä avattuna nuo upeat batiikit:

Eiks oo herkkuja?!

Sitten jotain aivan ihanaa!!! Tämän kun näin, olin myyty :)

Tässä kuva sisältä

Siis aivan ihana kassi käsityö- jutuille! Vähän oli mielenkiintoista pakata tätä matkalaukkuun, just ja just se mahtu korkeudesta! Sisällä oli toki täynnä tavaraa ja hienosti tämäkin perille tuli :)

Sit tälle tuli myös pikkusisko:

Eiks oo söpö siskokin? Tuossa paketissa on kolme tuunattavaa pikkukassia, tosi kivoja.

Lisäksi ostin itselleni kolmet sandaalit:

Valkoiset ovat Eccon, keskimmäiset Crocsit ja mustat ovat Timberlandit, hintaluokaltaan vähän eri kuin Suomessa ;)

Lisäksi toin parit puserot itselle ja muksuille New York- paidat sekä pienemmille tytöille NY- kassit. Toin neljälle isommalle myös aikas kivat rannekellot, kaikki tykkäs omistaan. Arvatkaas oliko matkalaukku täynnä paluumatkalla??? Voin kertoa, että kyllä oli!!! Olen kyllä vieläkin tyytyväinen noihin ostoksiini. Koko matka oli niiiiin ihana!!!

Olen jo ehtinyt piipahtaa Tallinnassakin sen jälkeen ja sieltä lähti mukaan vähän lankoja:

ja jokaiselle langalle on jo suunnitelma!!! :)

Eilen allekirjoittanut vanheni jälleen vuodella ja keskimmäinen tyttö leipoi aivan ihania muffinsseja, kyl oli kakkukin, mutta sitä en entinyt ja huomannut kuvata...

Nää muuten maistukin aivan ihanilta :)

Tajusin tuossa, että en ole vielä päivittänyt tänne ollenkaan noita KYH- aloituksia... tässä on ollut pikkasen vipinää, mutta aloituksia on tehty ja osa on jo valmiinakin. Kuvaan niitä tänne kunhan ehdin!

Oikein nautinnollista ja ihanaa juhannusta teille kaikille!!!!!