Nyt on sitten aloitettu ne viimeiset RPH-aloitukset tältä vuodelta (saaneekohan hassuttelu jatkoa ensi vuonna???). Elikkä tässä kuva eilisestä ja tämän päiväisestä aloituksesta:

Päälimmäinen on RPH/14 helmenharmaalle pellavalle aloittamani Lizzie Katen Friends Are Like Angels. Vähän on pistoja, mutta aloitettu on! Alimmainen on RPH/15 pellavalle aloittamani taulu, johon tulee ainakin sanat Carpe diem. Katsotaan, saako hän jotain muuta ympärilleen.

Nyt sitten olen aloittanut kaikki 15 ristipistotyötä, yhden joka päivä tänä vuonna. Tavoitteena on saada ne valmiiksi tänä armon vuonna 2011. Tavoitteena olisi, että ne myös tulisi viimeisteltyä määrä aikaan mennessä. Siinä sitä on haastetta!

Olin tänään Raumalla neuletapaamisessa ja oli meillä jälleen rattoisa pari tuntinen. Neuloin tuota aloittamaani liiviä pikku-miehelle. 

Lankana on Novitan Cotton luxus, väri siniharmaa. Malli on Novitan Kesä 2010 lehdestä. Harvinaista, että teen mallin mukaisen työn, yleensä sävellän aina jotain omaa... Tämä pitää olla valmis kevään juhliksi!

Piipahdin kaupungissa yhtenä päivänä ja poikkesin yhdessä sisustusliikkeessä, houkuttimena taisi olla lappu, jossa luki: KAIKKI - 50 %! Tein löydön:

Eiks ole söpö?! Näin heti sieluni silmin pienet söpöt pistelyt jokaiseen kehykseen. Nyt on sitten mallit hakusessa ja toki hyvä on hakea, kun ei noita keskeneräisiä niin montaa ole...

Nautinnollista sunnuntaita teille!!!

Lämmin kiitos kommenteista, ne lämmittävät!!!