On se kiva olla reissussa, mutta kiva on palata kotiinkin. Torstai perjantai välisenä yönä matkasin Hesaan ja sieltä aamulla Novitan neulomolaisten kanssa lädimme Tallinnaan. Ennestään en ketään tuntenut ryhmästä, mutta se ei kyllä haitannut yhtään. Nopeasti tutustuimme ja matka oli tosi mukava ja rattoisa. Karnaluks ja muutama muu lankakauppa koluttiin läpi ja jotain aina tarttui mukaan. Ja ostokset olivat tietenkin pelkkää säästöä!! Paluumatkalla laivalla tietenkin neuloimme, kuten mennessäkin ja saimme runsaasti osaksemme katseita ja rohkeimmilta positiivista palautetta!

Matkani jatkui perjantai illalla Tampereelle ja siellä yövyin. Aamulla menin kokoukseen, joka kesti lähes koko päivän. Illalla tulin kotiin junalla. Matkan aikana neuloin itselleni sukan ja aloitin toista. Olen edellisen kerran neulonut itselleni villasukat todella monta vuotta sitten, aikanaan äitini neuloi minulle sukkia ja niitä olen edelleen pitänyt, vaikka äitini on siirtynyt taivaallisiin neulekerhoihin jo monta vuotta sitten. Villasukat ovat sellaisia, joita ilman en elä.

Huivi sai itselleen tänään muutaman kerroksen lisää ja sukkiakin pitäisi jatkaa, ja niin paljon muutakin on mielessä....

Kaikkea hyvää teille ja pitäkää huolta itsestänne!!!