Jes, kuuden päivän Pariisin- matka on nautittu ja keskiviikko-torstain välisenä yönä palasimme. Meillä osui olemaan todella mahtava ilma koko reissun, viiemisenä iltana satoi vähän ja lähtöpäivänä oli pilvistä, muuten aurinko paistoi koko ajan ja lämpöä oli +25- +30 astetta. Kävelimme tosi paljon pitkin Pariisin katuja ja puistoja. Näimme ja koimme monenlaista. Kyllä siellä on tavattoman kaunista ja se ranskalaisten ystävällisyys on todella ihanaa. Söimme croissantteja ja tuoreita mansikoita, nam! Ne ovat herkkua! Pitsitakkiani en tarvinnut kuin matkustuspäivinä, hyvä niin. Torstaina meillä ei ollut kuin +9 astetta ja satoi, ankea paluu tänne...

Matka oli todella ihana! Nautein tosi paljon. Kuvia en ole vielä tänne saanut, sillä tyttäreni siirsi kuvat (yli 800 kpl) toiselle koneelle ja poisti ne sitten kamerasta. Nyt tarviin viisasta tytärtäni, että saan ne tikulla tähän koneelle, mutta kun hänellä on ohjelmaa nyt tosi paljon, ettei ehdi olla koneella kauaa, mutta toivotaan, että loppuviikosta onnistuisi ja saisin teille kuvia esitettäväksi.

Löysin reissullani kaksi ristipisto- kauppaa, toisessa niistä oli myös lankoja. Yhtään kerää lankaa en ostanut, mutta pari pistely- pakkausta ja pari pellavakankaan palaa. Minulla oli tietenkin käsityö mukana reissussa, kentillä ja koneessa neuloin ja puistopiknikeillä pistelin. Koko matkan aikana en nähnyt yhtään muuta käsityöntekijää!?! Puistoissa väki makaili, seurusteli muiden kanssa, söi, luki tai nukkui, mutta ei tehnyt käsitöitä? Missä lienevät kaikki ranskalaiset käsityöntekijät, vai tekevätkö he niitä vain kotona? Tietääkö joku?

Olen menossa keskiviikkona Hesaan kokoukseen ja jos vain onnistun, niin aion suunnistaa Lankamaailma Nordiaan. Silloin taitaa minun langanosto- lakkoni päättyä! Olen viimeksi ostanut lankaa tammikuun puolivälissä ja hyvä niin! Lankavarasto on mukavasti pienentynyt ja vielä kyllä olisi varaa pienentyä... Mutta nyt olisi tarvetta pariin juttuun. Ilmoittauduin muuten samaan KesäYön Hullutukseen kuin viime kesänäkin, eli lankaa tarvitaankin! KYH alkaa tiistaina 1.6 ja tarkoituksena on aloittaa uusi käsityö joka päivä Juhannukseen asti ja myöskin saattaa niistä mahdollisimman monta valmiiksi asti heinäkuun loppuun mennessä. Sopivan hullua minulle ;) Viime vuonna kaikki työt eivät valmistuneet, ans kattoa miten tänä vuonna käy!

Ihanaa alkavaa viikkoa jokaiselle ja toivotaan, että tuo lämpömittarikin alkaa näyttämään kesäisiä lukemia eikä vain almanakka!!!