Jonkin aikaa sitten vein esikoiselleni kasan käsityölehtiä ja käskin valkata mallin, jonka hänelle neuloisin. Aikansa selattuaan hän oli valintansa tehnyt ja toivoi tummahkon sinistä liiviä, joka ei kutita. Toteutin toiveen ja tässä lopputulos:

Kuvasin liivin äsken ulkona ja tuosta tuli kyllä paljon vaaleampi kuin luonnossa se on, eli oikea väri on tummahko sininen. Lanka on Karnaluksista ostamani merseroitu puuvilla nimeltään Capri. Liivi on kokoa miesten S ja puikkoina 3,5 bambut.

Mielenkiintoinen sattuma on se, että olen jo aikaisemmin neulonut samalla mallilla liivin meidän pikkumiehelle. Hänen liivi on kokoa 116 cm ja väriltään siniharmaa. Tässä on molempien liivit rinnatusten:

Ihmettelin, että molemmat liivit ovat kuvassa paljon vaaleammat kuin luonnossa... vissiin on vielä opeteltavaa melkoisesti tuossa valokuvaamisessa ;) 

Tänään iltapäivällä oli varsin mukava liikuntatunti, olin kaikkien viiden lapseni kanssa koulun liikuntasalissa liikkumassa. Siellä hikipisarat tippuivat ja nauru raikui. Tällaisista hetkistä kyllä nauttii sitten ja paljon :) Tuon session jälkeen maistui väelle uunilohi ja perunat, nam :)

Ensi viikko tuo tullessaan yhden tosi kivan jutun! Aloitan vetämään joka toinen keskiviikko käsityö- iltaa, jossa teemme mm. antiikkinalleja ja kaikenlaisia muitakin käsitöitä osallistujien toiveiden mukaan. On niiiiiiin kivaa kokoontua samanhenkisten ihmisten kanssa ja nauttia yhdessä tekemisestä! Se on sitä arjen luksusta ;)

Tämä viikonloppu kuluu minulla melko pitkälle töiden merkeissä, mutta siitä huolimatta toivotan teille kaikille nautinnollista lauantai-ehtoota ja lokoisaa sunnuntaita!!!