Syysloma viikko lähes lopussa ja ei tietoakaan rauhallisesta kotiviikosta. Viikon aikana olen käynyt Turussa, Tallinnassa, Tukholmassa ja huomenna aamulla lähdössä Hesaan. Äsken pakkasin matkalaukun ja jo tuntuu siltä, että tästä tulee pian tapa... No, tauko on tulossa, seuraava reissu on vasta 16.11. Huomenna menen ensin kokoukseen Hesassa ja sitten illalla Messukeskuksen Talvipuutarhaan juhliin. Juhlissa esiintyy mm. Pentti Hietanen, ei paha :)

Joskos ensi viikolla sen verran meno rauhoittuis, että saisin tänne vähän kuviakin. Sain tällä viikolla tilkku- kiertolaisen kotiin ja nyt minulla on 17 upeaa blokkia, jotka pitäisi saattaa valmiiksi työksi, millaiseksi, se on vielä päättämättä. Lisäksi voisin esitellä nuo Tallinnan ostokset, mm 55 muliinilankaa... Valmiita töitäkin on tullut, eli matkat on tullut hyödynnettyä, mutta ne ovat noita joululahjoja... eli niistä ei kuvia vielä tule ;)

Olen pitkään kirjoitellut noista muutoksen tuulista ja viime aikoina on tuulen suunta selvinnyt ja pientä leppoisaa myötätuulta on havaittavissa, ristiaaltojen aika on ohi :) Asia etenevät vähitellen, hiljaa hyvää tulee. Jälleen on tullut todistettua, että kaikella on aikansa ja kaikki järjestyy, kun sen aika on!

Nautinnollista viikonloppua ja pitäkää itsestänne hyvää huolta!!!