Kamera kotiutui sunnuntaina illalla, mutta vasta tänään ehdein kuvaamaan päivän valolla. Ensin haluan esitellä virkkaamani vauvanpeiton, mallina isoäiti :)

Lankana on Novitan Miami. Lankaa kului aavistuksen vaille 200g. Tässä vielä toinen kuva:

Palan neljä ensimmäistä kerrosta on samat kuin huivissani. Kun paloja jäi yli, niin virkkasin niitä lisää ja tein peiton.

Sitten pääsemme Tallinnan ostoksiin :) Tässä ensin pari tokkaa DMC:n muliineja...

Näistä tulee se nalle- taulu ja Samplerit, sit joskus... ;) ja vähän jotain muutakin...

Sitten vähän lankoja, eli bambua, puuvillaa ja pellavaa, olkaa hyvät:

Bambuista tulee tiskirättejä, pellavasta huivit ja tuosta puuvillasta jotain...

Näistä allaolevista toisesta langasta tulee esikoiselle liivi ja toisesta jotain muuta...

Noita lankoja on 700g per laatu. Ja huomasitteko nuo sakset, ne ovat löytö Karnaluksista. Hinta oli alle 8 euroa ja ensimmäisten kokeilujen jälkeen tuntuvat tosi hyviltä. Kun on noita keskeneräisiä pistelyitä, niin onpa saksiankin vähän enemmän kuin yhdet, jota etsiä ;) 

Tällä viikolla olen ommellut nallea, tehnyt pistelyitä ja ommellut sydämiä ompelukoneella ja taisin vähän neuloakin... huomenna jatkuu ompelut aktiivisesti. 

Tällä viikolla myös yksi asia eteni niin, että voin paljastaa sen verran, jotta kuukauden kuluttua minulla on perhosia vatsassa melkoisesti ja jotain tosi upeaa tiedossa, niin upeaa, etten ole edes tohtinut siitä tosissani unelmoida :) :) :) Lähempänä asiasta lisää...

Vielä pihalta löytyy ihan pienet lumikasat, mutta eiköhän nekin ole vapuksi hävinneet. Sitten tiemmä kevät tulee jo meidänkin pihalle. Kyllä nuo aurinko ja lämpö tuntuu niin ihanilta tuon pitkän talven jälkeen. Ja lintujen laulu, se on niin ihanaa :) Kuunnellessani lintujen konserttia sieluni lepää... kuten yleensä muissakin musiikki konserteissa :)

Oikein ihanaa ja riemukasta Wappua teille kaikille!!!