kommenteista hyvät ystävät noissa aikaisemmissa kirjoituksissa! Ne lämmittävät mieltä kummasti.

Tällä viikolla sain valmiiksi Purosta sen lyhyen paidan. Lisäksi olen ommellut koneella, pidensin yhden mekon pitkäksi ja tein yhden pitsisen puolihameen, molemmat asut ovat musikaaliin, jonka ensi- ilta on ensi perjantaina. Tyttäreni on siinä mukana tanssimassa ja laulamassa. Viikolla päätin purkaa Viron villasta neulomani huivin, sillä en ollut siihen yhtään tyytyväinen. Toteutin heti päätökseni ja nyt se on jälleen uudelleen puikoilla.

Ensi viikolla ei ole kovin paljoa aikaa neuloa, sillä kirjoittaa pitää sekä saattaa päätökseen iso projekti, joka aloitettiin tällä viikolla. Olemme tyhjentäneet isoimman vaatehuoneen ja voin kertoa, että se ei ollut pikku juttu! Se oli lievästi sanottuna täynnä. Nyt se on tyhjä ja maalauksen jälkeen sinne laitetaan takaisin vain osa siellä olleista vaatteista. Tänään vein jo kirppikselle ekan kuorman ja lisää seuraa. Lisäksi olen pakannut jo muutaman pahvilaatikollisen Viroon lähteväksi ja lisää seuraa. Kun tuo vaatehuone on saatu kuntoon, vielä on kaksi jäljellä (huh) ja niiden jälkeen työhuoneeni, joka on myös melkein toivoton. No, periksi ei voi antaa! Eli uutena vuotena päättämiäni asioita tässä toteutuu pikku hiljaa.

Kaikessa tässä hässäkässa autonikin hajosi, onneksi perjantaina sain sen jälleen käyttöön. Sille remonttirahalle olisi kyllä todellakin ollut muutakin käyttöä. Toivon, että ensi viikko olisi vähän rauhallisempi, mutta kalenteri ei kyllä sitä lupaa. Ensi viikolla on myös tulossa mielnkiintoisia tapaamisia, ensimmäinen maanantaina. Se on varmasti erittäin mielenkiintoinen ja mukava, mutta seuraava keskiviikkona, no aika näyttää. Perjantaina on myös tiedossa erittäin mielenkiintoinen tapaaminen, odotan sitä suurelle mielenkiinnolla, mutta valitettavasti erittäin epäillen, katsotaan mitä se tuo mukanaan. Lisäksi on vielä yksi mielenkiintoinen asia etenemässä ensi viikolla, sen seuraukset ovat vielä aivan isona kysymysmerkkinä. Eipä totisesti pääse pitkästymään!!!

Kaikkea hyvää teille alkavaan viikkoon ja pitäkää huolta itsestänne :)