Vau!!!!!! Blogissani on jo yli tuhat lukukertaa, hienoa ja kaunis kiitos kaikille lukijoille!!!!!
On hienoa jakaa kanssanne hetkiä elämästäni. Nämä blogit on upea keksintö, näin kun asuu maalla ja "työkin" on yksinäistä eli ei ole työkavereita jakamassa asioita ja eivät ystävätkään aina ehdi kuunnella lankakeristä sekä muusta elämästä, niin mikä tämän mukavampaa...Välillä kyllä itsekkin miettii, että onko tällainen käsityöhulluus tervettä, mutta pohdittuani asioiota olen sitä mieltä, että hullumminkin voisi aikansa viettää!!! Ja onhan tuotoksista iloa muillekkin, ainakin toivon niin!

Ylpeänä kerron, että vihdoinkin olen saanut työhuoneen järjestämisen niin pitkälle, että olen saanut ompelukoneeni ompelukuntoon, eli lähes kolmen kuukauden tauko on katkennut. Viikonloppuna ompelin neljä tilkkublogia, jotka matkaavat yhteen kimppapeittoon. Nolottaa, kun ne ovat myöhässä, mutta kun kankaat olivat väliaikaisessa varastossa ja kone hautautuneena tavaroiden alle, mutta nyt vihdoinkin kaikki hyvin. Edelleen järjestettävää riittää, mutta olen jo voiton puolella!

Yhdet lapasetkin sain valmiiksi viikonloppuna, yritän saada ne pääteltyä ja kuvattua muiden julkaisemattomien kanssa. Mukavia syyspäiviä kaikille ja pitäkää huolta itsestänne!!!