KesäYön Hullutus etenee tasaisesti kuin juna... Aloitettuja töitä on tällä hetkellä 21, joista valmiina on 13.  Illalla tulee puikoille kaksi uutta aloitusta, eli aikataulussa olen. Tässä kuvassa on valmiina kolme hullutusta:

Lapaset ovat KYH 9/29 Novitan Bambinosta. Vaaleanpunainen tiskirätti on KYH 10/26, lankana Bommix Bamboo, kuten sininenkin tiskirätti, joka on KYH 16/26.

Tässä kuvassa ovat KYH 17, KYH 18 ja KYH 19:

Kuva on jostakin syystä epätarkka, kuvaaja ei ole ammattilainen... Nämä ovat Novitan virkkauslangasta ja menevät huomenna kiitoslahjaksi kolmelle ihanalle ihmiselle. Liinojen halkaisija on noin 25 cm. Nämä oli mukavat virkattavat!

Olen haastanut neuletapaamisen naiset sekä muitakin tuttuja neulomaan nuttuja Etiopiaan. Nuttuja on tullut mukavasti ja tänään lähti ensimmäinen paketti kohti Etiopiaa. Pakettiin tuli 24 nuttua ja yhdet villasukat. Tässä ovat matkaan lähteneet nutut:

Tuntui todella hyvältä laittaa nämä pakettiin ja viedä postiin! Pieni murunen hyvän asian eteen! Meidän diakoni maksoi itse tämän ensimmäisen paketin postikulut, lämmin kiitos siitä hänelle! Toinen paketti on keräyksen alla, muutama nuttu puuttuu vielä. Olen pyytänyt, että seurakuntamme osallistuisi näiden pakettien postikuluihin, toivottavasti se totetutuu... Minullakin on noiden KYH- töiden joukossa pari nuttua tulon päällä. Pyrkimykseni on, että jatkossakin teen jokaiseen pakettiin vauvan villasukat mukaan, kun ne mahtuvat sinne painorajan sisään.

Juhannus on jo tosi lähellä. Eilinen päivä hurahti ensin siivotessa ja valmistellessa ja illalla keittelin kahvia synttäri-vierailleni. Jälleen on yksi vuosi lisää elettynä ja toivon todella, että edessä on vielä paljon vuosia, jotka saan elää täällä lasteni parissa. Aikanaan olen syntynyt juhannusyönä, se selittää varmasti sen, miksi olen tällainen kuin olen... Eikös silloin ole liikkeellä kaiken maailman menninkäiset, maahiset ja keijut ;)

Ristipistotyöt ovat joutuneet nyt vähän noitten KYH- töitten varjoon, mutta kuitenkin aina välillä enkeleihinkin tulee jokin pisto. Huomasin, että en ole täällä esitellyt valokuvan muodossa ollenkaan tuota työtä. Yritämpä kuvata sen joku päivä ja esitellä täällä. Miul on kauhea hinku pistellä...

Toivon teille kaikille ihanille vierailijoille oikein mukavaa ja kaunista juhannusta!!! Nautitaan Suomen suven suloisuudesta! Luonto on niin kaunista!!!