Perjantai tuli vietettyä Tampereen messuilla ja paljon tuli koettua ja nähtyä. Tarjonta on nykyisin niin suurta, että jos kunnolla kaiken katsoisi, pitäisi siellä viettää kaksi päivää. Näin yhtenä päivänä on pakko kulkea monen putiikin ohi ja vain poimittava sieltä ne kaikkein eniten itseä kiinnostavat. Tänä vuonna mukaan tarttui lankoja, yhdet puikot ja leimasimia. Löysin myös kaksipäisen virkkuukoukun! Siitä olin onnellinen! Olin yllättävän maltillinen ostoksissani, mahtaako se taannoinen Tallinnan matka vielä vaikuttaa... Hyvä niin! Myös tyttäreni oli tyytyväinen päivän antiin. Hän osti itselleen eebenpuu puikot, joita on haaveillut pitkään.

Perjantai ilta, lauantai ja sunnuntai iltapäivään asti vierähti Tilkkuyhdistyksen hallituksen viikonloppu kokouksessa Kangasalla. Se oli todella tiivis sessio, mutta myös antoisa. Siellä iltayön hämärinä tunteina ompelimme yhdessä muutaman mukanaan tuomia ihani töitä. Sain ihania vinkkejä ja uusia ideoita. Kyllä oli käsityötäyteinen viikonloppu! Nautein....

Nyt alkavat myyjäiskiireet ja jouluvalmistelut toden teolla. Ideoista ei onneksi ole pulaa! Ensi lauantaina menen joulumyyjäisiin eli jotain pitää saada valmiiksi. Onneksi jo jotain onkin valmiina, kuten sukkia ja huiveja. Tilkkutöitä pitää tehdä vielä. Pitäkää itsestänne huolta!