Täällä on valmista tullut käsitöissä, mutta kun nuo ovat sellaisia juttuja, että ne voi paljastaa vasta tuolla joulukuun lopulla, niin kuvia ei niistä voi näyttää ;) Tämä blogin päivitys onkin nyt sitten mielenkiinoista, mistä kuvia tänne, vai vanhojakos täällä esittelen ??? 

Eli joululahjat ovat työn alla ja toki vähän muutakin. Myös haaveilen pääseväni jonnekin joulumyyjäisiin, niin niitäkin olen suunnitellut ja vähän valmistellutkin. Muutenkin elämä on tällä hetkellä kovin täysinäistä! Kaikkien niiden jahkailujen ja pohdintojen jälkeen tein kesällä päätöksen siitä, millaiselle polulle lähden etenemään ja nyt olen ottanut ensimmäiset askeleet tällä polulla. Ensivaikutelma polusta on erittäin hyvä ja mielenkiintoinen, joten matka jatkukoon. Toki tämä polulla taapertaminen tuo tullessaan töitä lisää, joka kyllä näkyy ja tuntuu :) Nyt on tilanne, jolloin pitää ns priorisoida ja tosiaan tehdä valintoja, mikä on tärkeää ja minkä voi siirtää eteenpäin ja minkä voi kokonaan ohittaa.

Olen jo loppukesällä ja nyt alkusyksyllä jättänyt muutamia juttuja itseltäni pois ja sama jatkuu. Entistä tarkemmin valikoin, mihin juttuihin lähden mukaan, sillä haluan myös ehtiä olemaan kotona lasten kanssa. Ihan jokaisiin "kissanristiäisiin" en enää mukaan lähde ja täytyy kyllä sanoa, että on jotenkin ihanaa, kun on saanut itselleen vahvuutta tehdä valintoja niin, että itsestä tuntuu hyvältä, eikä sen mukaan, mitä kukakin odottaa :) Monta vuotta tuo riittävän vahvuuden kerääminen kesti, mutta onneksi sen vihdoinkin saavutin!!! Se voi olla, että lähipiirillä on vähän totuttelemista tähän tilanteeseen, mutta ei voi mitään. Ja kaikesta huolimatta lapsilla on kuitenkin etusija minun elämässä :) :)

Paljon on asioita, jotka pitää selvittää ja järjestää, mutta jotenkin tuntuu, että asiat todella etenevät ja järjestyvät. Kyllä vanha sanonta pitää paikkaansa: Asioilla on taipumus järjestyä!!! Toivottavasti tämä loppuviikkokin, sillä minulla on joka päiväksi sovittuna ekstra- ohjelmaa, mutta kuinka ollakkaan, äsken tuo pienin muksuista oli vähän surkeana ja mittasin häneltä lämmön, kuinka ollakkaan, pikkasen sitä lämpöä tosiaan oli. Se oli kyllä odotettavissa, sillä hänen päiväkodissa on tosi paljon flunssaa liikkeellä ja moni muksu on kipeänä niinkuin tätikin. Nyt sitten ihan pikkasen on tuota järjesteltävää ja pohdittavaa... mies ei ihan innostunut joustoista, mutta katsotaan nyt, eiköhän kaikki tuosta järjesty...

Tässä yksi vanha kuva muistutukseksi viisaasta elämänohjeesta. Kaikkea hyvää teille kaikille ja pitäkää itsestänne huolta!!!

PS. Lämmin kiitos kommenteistanne tuolla alempana, niitä on niin ihana lukea!!!