No niin, ei vieläkään kuvia :( Minun oli tarkoitus siirtää kuvia tänne, mutta nyt ei löydy kameraa mistään... Ilmeisesti se on isompien muksujen matkassa tai hyvässä tallessa heillä, löytynee huomenna???

Tällä viikolla sain suoritettua yhden monta, monta iltaa vieneen kurssin. Tämä on osatavoite yhdestä isommasta haaveesta, joka toivottavasti aikanaan tulee toteutumaan. Tämä viikko on muutenkin mennyt viime viikonlopun ihanissa tunnelmissa. Helsingin- reissu oli oikein onnistunut, kokous meni tavattoman hyvin, sain siellä standaarin :), jonka kiitollisuudella vastaanotin. Iltajuhla, jossa oli tavattoman mukavaa seuraa, hyvää ruokaa ja aivan IHANAA musiikkia by Pentti Hietanen, oli aivan UPEA!!! Hymy huulilla olen viikolla muistellut viikonloppua, jälleen tuli aivan ihania muistoja :)

Huomenna on Pyhäinpäivä, tuo päivä on minulle kyllä kaikkea muuta kuin tuo Halloween- touhuilu. En tosiaan ole koskaan syttynyt tuolle Halloweenille ja noihin haamuihin ja pääkalloihin, en todellakaan. Minulle Pyhäinpäivä on edesmenneitten läheisten muistelu-päivä ja silloin en kaipaa mitää kaupallisuutta ja markkinameininkiä.

Sunnuntaina meillä vietetään tulpasynttäreitä, 13 ja 16 v neidit juhlivat vanhenemistaan. Iltapäivällä kahvitellaan ja illalla klo 18 menemme kirkkoon Valomessuun, jossa nuortenbändissä laulaa tuo juhliva 16 v. Eli monenlaista tunnelmaa mahtuu tähän viikon vaihteeseen, niinkuin elämään ylensäkin! 

Kaikissa mahdollisissa väleissä puikot heiluvat sekä neula sujahtelee loimilankojen väleissä... tonttu toimessaan täällä häärii :)

Ihanaa ja rauhallista viikonloppua jokaiselle teistä ja nautitaan kynttilän valosta!!!