Nyt on vasta 7. päivä ja helmikuun Jotain Valmista Joka Kuukausi- haastetyö on valmis! Tässä hän on omana suloisena itsenään

Hän on antiikkinalle, joka on kokonaan käsin ommeltu ja täytteenä on puulastuvilla. Kaavana oli Ruipelon kaava. Pituutta hänellä on kokonaista 18 senttiä. Hänet olen aloittanut joskus alkuvuonna 2011 ja kesken oli vain täyttö sekä kokoaminen. Kyllä oli jo aikakin valmistua!

Puolivalmiita käsitöitä on muutama työn alla, eli kohta on muutakin esiteltävää. Viime viikolla kuvittelin ompelevani niistä hempeistä kankaista muutamia juttuja, mutta haaveeksi jäi. Meidän pienin on sairastanut yli viikon melkoista flunssaa ja en ole päässyt työhuoneeseeni lainkaan, :( Nyt onneksi tauti alkaa olla selätetty ja toivottavasti loppuviikolla pääsen edes vähän ompelemaan. Koko viime viikko meni kyllä täysin eritavalla, kuin olin kuvitellut. Maanantaista perjantaihin olin sisällä potilaan kanssa, paitsi kaksi kertaa kävimme lääkärissä. Lauantaina aamulla sitten "karkasin" Porin Neuletapaamiseen, kun isommat lapset lupasivat sen aikaa hoitaa potilasta. Ajaessani sinne - 27 asteen pakkasessa ajattelin, että onkohan kukaan muu niin hullu, että lähtee liikkeelle noin kylmällä kuin minä. Perillä onnekseni havaitsin, että en ole ainut :) Meitä oli 16 paikalla ja voi että oli mukavaa!!! Tuli jälleen muuten pari tosi hyvää ideaa, jotka ilmeisesti näette täällä myöhemmin toteutettuna ;) Ensi kerralla en sinne tapaamiseen pääsekkään, se on harmi...

Tuolla Neuletapaamisessa tuli jälleen juttua omista lankavarastoista. Kyllä minua niin lohduttaa, kun siellä on muitakin, joilla noita keriä on kaappeihin ja muuallekin vähän kerääntynyt. Erityisesti Rae- Marjan kommentti siitä, että hän ei lankavarastojaan laske eikä edes suunnittele ostolakkoja, vaan hän ostaa silloin kun siltä tuntuu ja kivaa lankaa löytyy ja NAUTTII langoistaan hyvällä mielellä! Siinä on asenne kohdallaan!!! Ja hän kyllä tekeekin langoistaan tosi kivoja töitä niin itselleen kuin paljon myös lahjaksi muiden iloksi. Kotiinpäin ajellessani sieltä mietin tuota minunkin suurta lankavarastoa ja jatkuvasti päällä olevaa ostolakkoa. Kuitenin haaveilen ja hiplaan lankoja ja unelmoin uusista ihanista langoista ja väreistä... Niinpä päätin, että lakkaan "murehtimasta" tuota lankavarastoani ja ostan silloin, kun kivaa lankaa löytyy ja sattuu olemaan rahaa, että ostaa voi. Toki tavoitteena on käyttää vanhasta varastosta lankoja, jos sopivia löytyy kuhunkin työhön, mutta jos ei, niin sitten haen sellaista lankaa, joka parasta on siihen työhön, enkä harmittele asiaa sen enempää! Ompahan sitten aikanaan lapsille ainakin lankoja perinnöksi ;)

Nyt on helmikuuta jäljellä vielä yli 20 päivää, ans kattoa valmistuuko tässä kuussa vielä toinen JVJK- haastetyö. Huomenna pääsemme jälleen ihmisten ilmoille ja torstaina koittaa, ainakin toivottavasti, paluu arkeen! Kaikkea hyvä teille kaikille ja nautitaan talvesta sekä koko ajan lisääntyvästä valoisuudesta!!!