Juhannus mennä hurahti vauhdilla. Aattona meillä kävi 30 vierasta onnittelemassa minua ja sunnuntaina 10 ystävää oli vierailulla. Meillä oli suotuisat ilmat juhlia, aurinkokin oli vieraana molempina päivinä. Kyllä näin jälkikäteen on mukava muistella näitä päiviä ja toki saan nauttia ihanista lahjoista vielä pitkään ;) Sain muutaman lahjakortin erilaisiin hoitoihin, jo pelkkä ajatus niistä lämmittää, tiedossa on nautintoa. Sain myös lahjakortteja S- ryhmän putiikkeihin ja tiedän jo ainaskin pari kirjaa, jotka ostan, yllätys, yllätys, ne ovat käsityökirjoja ;)

Lisäksi sain nämä kukat

Viisikymmentä ruusua perheeltä, eivät mahtuneet samaan maljakkoon ;)

Sain paljon tosi kivoja lahjojakin, tässä muutama esimerkki

Ollappa elo aina näin lokoisaa ;)

Tässä aivan ihanaa herkkua Rae- Marjalta, lanka tuntuu todella hyvältä ja väri on just passeli ja muuten ihanaa oli kakkukin, jonka häneltä sain ;) siitä vain ei ole kuvaa...

Tässä ihkut kirjat, tuo pitsi ja pellava kirja on kyllä todella kiva, siinä on tosi kauniita malleja ja kuvia sekä mainioita ideoita. Nuo mummo- kirjat ovat kuulemma tulevaisuuden kuvani ;) kieltämättä taitaa olla osuva ennuste esikoiselta ;) Nuo Anni Nykäsen kirjat ovat kyllä mitä mainioimpia, niin osuvia lausahduksia ja kuvituksia, kerta kaikkiaan mainioita!

Tästä kauniista Kielo- rannekorusta tykkään todella paljon! Kielo on yksi lempi kukistani ja kukkii parhaillaan meillä pihallakin :)

Sain myös tällaisen "pienen" kyltin hyvällä musiikilla maustettuna. Kyltti autoni takaikkunalla kävimme juhannusaattona keskiyöllä katsomassa kokkoja meren rannalla... ;)

Tämän ihanan sormuksen sain jo viikolla ystävältäni Rouva Ruusupuulta eli Marilta. Maltoin olla avaamatta lahjarasiaa ennenkuin varsinaisena päivänä eli aattona, vaikka rehellisesti sanottuna tiukkaa teki ;) Tuo sormus on tavattoman ihana ja tehty todella pienillä pistoilla. Siis kertakaikkiaan UPEA!

Tämä oli vain pieni otos ihanista lahjoistani. Kaikki olivat tosi kivoja, selvästi antajat tunsivat minut ;)

Kaikella on aikansa ja arki on jälleen palannut. Tänään vein ensimmäisen lastin kirppikselle ja toivon todella, että niitä ei tarvi enää tuoda takaisin kotiin, vaan joku haluaa ne ostaa omakseen. Huomenna vien vähän lisää ja sama homma jatkuu vielä moooooonta päivää. Toivottavasti kauppa käy siellä :) Tuon projektin tavoite on saada tätä kotia vähän hallitumpaan kaaokseen ;) Sarkaa on, mutta eiköhän se siitä vähitellen :)

Nyt kun juhlien järjestäminen jää lyhyelle tauolle (seuraavat juhat meillä 5.8), on minulle tullut kauhea hinku käsitöiden tekoon! Toki käsityöt ovat jääneet vähemmälle tässä runsaan kuukauden aikana, kun on ollut vähän muuta askaretta, niin ilmeisesti pato alkaa murtua minusta ja jälleen nuo ryöpsähtävät pöydille ja käsiin nuo kerät ja tilkut ja kankaat... Mihes sitä koira karvoistaan pääsee??? :)

Tämän ruusun myötä haluan toivottaa teille kaikille oikein mukavia ja aurinkoisia kesäpäiviä!!!

Pitäkää itsestänne huolta :)