Huh, kun järkytyin, kun tulin käymään täällä, blogipohja oli jotain käsittämätöntä. Onneksi pelastava enkeli saapui tyttären muodossa ja jälleen blogi muuttui kelvolliseksi. Kuva vaihtui, mutta herkillä linjoilla ollaan edelleen...

Tunnustan olevani melkoisen hölmö, ylihuomenna alkaa syksyn sukkasadon keräily ja minä neulon täällä sukkia jo hiki hatussa (tai ainakin melkein) ja tuohon keräilyyn ei lasketa aikaisemmin aloitettuja... No, tuo oman edun huomioiminen ei minulta aina muutenkaan luonnistu. Eipä silti, kyllä noita neulottavia sukkia riittää vielä ennen joulua, eivät lopu kesken kuten ei sukkalangatkaan.

Minulla jäi Noroa keväällä, kun neuloin sukat itselleni. Langan sain lahjaksi keväiseltä salaiselta neuleystävältäni. Nyt ole tehnyt itselleni loppulangasta toisia sukkia unisukiksi lyhyellä varrella, ans kattoa, riittääkö lanka. Tuo Noro on kyllä ihanaa!

Viikonloppu mennä hurahti. Eilen kyllä illalla paukkui ja leiskui oikein kunnolla, hyvin ovat rakettien myyjät saaneet ihmiset ostamaan raketteja! Minusta kyllä raketit kuuluvat vain vuoden vaihteeseen... Kynttilät ja tulet sopivat mielestäni huomattavasti paremmin tähän syksyyn, mutta kukin juhlikoon miten parhaaksi näkee. Oikein mukavaa alkavaa syyskuuta kaikille!!!