Kaikkea hyvää alkaneelle vuodelle jokaiselle teistä!!!

Tässä tulee vihdoinkin muutamia kuvia tekemistäni töistä loppuvuodelta, osa lahjoja, osa muuta:

Nämä palatossut tein 7veikasta ja ne sai hyvä ystäväni jouluna.

Nämä sukat suunnittelin itse ja ne tein Maijasta sekä Kirjo- Pirkasta. Nämä osallistuivat yhteen kilpailuun.

Nämä korit virkkasin juuttinarusta. Malli omasta päästä, mutta siis perus kiinteääsilmukkaa. Pikkasen oli rankkaa virkata näitä, peukalo oli tunnoton monta päivää urakan jälkeen. Lisää näitä aion tehdä, mutta en perättäisinä päivinä!

Nämä sukat menevät huomenna yhdelle juhlivalle miehelle. Lankana oli 7veikka, malli perus!

Lisäksi tein tyynyjä, mutta niiden kuvat tulevat joskus myöhemmin...

Tänään tein inventaariota lankatilanteesta, ja ei hyvältä näytä... Olen neulonut yli kuusi kiloa lankaa vuonna 2009. Positoja on yhteensä yli 10 kiloa, sisältäen itse neulotut, lahjoiksi annetut sekä tytöille annetut. Kuitenkin varasto on kasvanut, sillä erityisesti alkuvuonna ja kesällä lankesin muutaman kerran. Eli tavoite on asetettu, vuoden kuluttua etumerkiksi pitää tulla miinus!!! Tavalla tai toisella varaston on PIENNENNYTTÄVÄ!!! Suunnitelmia kyllä on!

Varsinaisia uuden vuoden lupauksia en tehnyt, mutta tavoitteita on: Lankavarasto pienemmäksi, kangasvarasto pienemmäksi, työhuone siistimmäksi ja tyhjemmäksi sekä vaatehuoneet tyhjemmiksi ja samalla siistimmiksi!!! Lisäksi oman kunnon pitää olla parempi vuoden kuluttua kuin nyt on! Seuraava inventaario on 1.1. 11. No, lupaan kyllä muutaman väliraportin!

Ja ei muuta kuin kohti tavoitteita ;)

Pitäkää huolta itsestänne!