Sain vihdoinkin siirrettyä kuvia koneelle ja tässä tulevat viimeaikoina valmistuneet työt.

Tämä on tyttären liivi, lankana Novitan Tempo, koko M, menekki 365g. Malli on Suuri Käsityölehti 3/09.

Tässä toisen tyttären baretti. Lankana on 7veikka Polkka, menekki oli 105g. Tämä ei kyllä kauheasti kampausta latista, sen verran on väljyyttä. Malli oli Suuri Käsityölehti 9/09.

Tässä on vielä perustavis sukat 7veikasta, koko noin 34, menekki oli 67g. Koska sukat ovat aivan perus, kuvasin ne meidän suihkulähteen reunalla. Yhtenä yönä lähde oli muuttunut melkoisesti pakkasen ansiosta. Aamulla suihku kyllä toimi vielä, mutta sammutin sen, ettei vain särkyisi ja ei onneksi mennyt rikki. Eikö luonto tee upeita taideteoksia meidän iloksi? Mielestäni meidän suihkulähde ei ole ollut koskaan kauniimpi kuin tuona aamuna, vaikka pidän siitä tavattomasti normaalinakin!

Kävin vikonloppuna Tallinnassa ja kyllä lankavaraston pienennys jälleen koki takapakin. Ostin pari kiloa lankoja, mutta ylpeänä ilmoitan, että joka langalle on suunnitelma! Lisäksi täydensin puikkovarastoa sekä nappivarastoa, eikä kummatkaan ole mitään taviksia... Nuoremmat tytöt toivoivat tuliaisiksi pyöröpuikkoja, ja saivat sellaisia. Vanhin tyttö toivoi isoja sukkapuikkoja ja sai ruusupuiset. Täytyy kyllä sanoa, että nämä toiveet äidin oli helppo täyttää! On se Karnaluks mukava paikka "piipahtaa". Lisäksi ostin Haapsalu sall kirjan, joka on todella IHANA sekä Kihnu Roosi Kindakirjad, jossa on ihania kirjoneulelapasia. Näistä ostoksista on kyllä pitkästi iloa! Vähän kauhistelin ostosteni loppusummaa, vaikka kyllä oli vastinetta rahoille, mutta tullessamme ulos paikallisesta pulloliikkeestä, ei minun ostokset olleet enää yhtään kalliit!!! Kaikki on niin suhteellista.

Nyt on lapsilla syyslomaa koko viikko ja se on mukavaa. Taisi olla niin, että äiti nukkui aamulla pisimpään... Viikko sujuu toivottavasti leppoisasti, mitään ihmeellistä ei ole suunnitelmissa, aamulla katsotaan, mitä touhuttais ja illalla todetaan, että päivä hurahti. Eli rentoudumme ja nollaamme tilanteet.

Nautinnollisia syyspäiviä jokaiselle!!!