Sain pari päivää sitten valmiiksi tuon vauvan villatakin, joka myös noihin KYH- töihin kuului, mutta valmstui vasta nyt

Kuva ei ole kovin hyvä, kun piti kuvata sisällä, kun ulkona oli vähän turhan kosteata... Lankana on Vikingin Baby ull ja koska villatakkiin ei mennyt kuin 74 g, niin tein vielä sukatkin. Kyllä nuo pienten vaatteet on niin söpöjä, voi niitä aikoja, kun meilläkin oli tuon kokoinen pieni tuhisija...

Eilen pääsin mukaan Pistelytapaamiseen Turkuun ja voi että oli mukavaa! On kyllä niin rattoisaa olla porukassa pistelemässä ja miten paljon sitä saakaan vinkkejä ja tietoa ja ideoita, kun näkee ja kuulee toisten juttuja. Lämmin kiitos vielä emännälle eli Sarille ja muille paikalla olijoille!!! Tänään sitten selvisi, että eilen piipahtaessani paikallisessa käsityöliikkeessä, minulta otettiin ylihintaa 3,60 euroa, asia oikaistaan, kun tulen Turkuun seuraavaksi 20.9. Minä eilen päivittelin melkoisesti neulojen hintaa, mutta ei ne onneksi maksakkaan yli 5 euroa ;) Kysyvä ei tieltä eksy!

Tänään oli sellainen päivä, että nyt illalla on takki tyhjä. Onneksi tällaisia päiviä ei ole ihan alvariinsa! Nyt illalla on onneksi mahdollisuus istahtaa käsityön kanssa keinustuoliin ja kelata päivän jutut ja sitten tuhjentää pää tarpeettomista. Kyllä käsityöt on ihania! 

Eilisellä reissulla sain muuten hyviä ideoita joulua ajatellen, jes!

Kaikkea hyvää teille ja lämmin kiitos kommenteista, ne ilahduttavat!!!