Meillä on tulossa esikoisen Yo- merkonomiksi valmistumisen juhla  ja olen alkanut täsmäraivauksen täällä kodissa. Ensin siivosin käsityökorini tuosta olkkarin keinutuolin vierestä, kun siihen oli "vähän" kerääntynyt yhtä jos toistakin. Sieltä löytyi myös tämä huivi päättelemättä ja pingottamatta. Tein puuttuvat jutut ja tässä, saanen esitellä huhtikuun JVJK- työn:

Lankana on iki- ihana teeteen Aurea, jossa on 50% babyalpakkaa ja 50% silkkiä. Huivin olen neulonut baktus- huivin mallilla, mutta yksinkertaisella pitsineuleella. Tykkään :)

Edellisessä neuletapaamisessa kun olin, niin Lavikon Merja lahjoitti lankaa vauvamyssyjen neulontaan. Tässä tuotokseni

Vihreä lanka on Lavikolta vauvamerinoa, se ei riittänyt kuin yhteen koko myssyyn, mutta laitoin vähän lisää ja tein toisen raidallisen, ettei jälleen jää pientä nöttöstä. Myssyt kerätään Lavikolle, josta ne toimitetaan Satakunnan keskussairaalan keskolaan.

Tänään lähti postissa tällainen söpöliini uudelle omistajalleen edelleen lahjaksi annettavaksi.

Tämän ompelin Samettisilmän kaavoilla. Nuo nallet ovat niin ihania ommeltavia!!!

Nyt juhlajärjestelyt jatkuvat aktiivisesti, tämä viikko raivausta, ensi viikko leivontaa ja ruokien tekoa. Lauantaina sitten koittaa se päivä, jolloin esikoiseni valmistuu sekä ammattiin että ylioppilaaksi. Tällaisia juhlia on niin kiva järjestää! 3.6 alkaa sitten kesäloma kouluista ja sitten onkin jälleen ihan erilaista menoa kotona. Loppukesästä meillä on vielä toiset isommat juhlat, kun keskimmäinen lapsi konfirmoidaan ja tässä välissä minäkin vaihdan vuosikummentä eli tämä on oikea juhlakesä ;)

Oikein mukavia toukokuun lopun päiviä ja nautitaan tästä upeasta lisääntyvästä vihreydestä luonnossa!!!