Ensiksi lämmin kiitos kommenteistanne armaat ystävät täällä netti- maailmassa :) Niitä on ilo lukea!

Seurustelin pienen hetken ompelukoneen kanssa ja tuosta syntyi seuraavaa:

Kirkas auringonpaiste vähän "virtytti" värejä, mutta kyllä nuo kaikki vaaleita ovat. Kankaista osa puuvillaa, osa pellavaa.

Välipalatöinä neuloin parit lasten sukat. Ne on siitä niin helppoja tehdä, kun ei tarvii ajatella mitään ja lisäksi niitä on helppo kuljettaa mukana, sillä odottelen joka viikko noin 45 minuuttia yhdessä paikassa yhtä lasta, niin siellä aika kuluu mukavasti, kun on jotain tehtävää ja mikä sen parempi ajantappaja on kuin käsityö :)

Pistelytkin ovat pikkasen edistyneet, tässä yksi hassutustyö, joka on nyt tässä vaiheessa:

Minä en jotenkin älyä kuvata näitä vaiheessa olevia töitä, kun ajattelen, että sitten vasta, kun on valmista. Minulla nämä pistelyt valmistuvat niin hitaasti, että tooooosi harvoin on niitä kuvattavana. Toisten blogeista kyllä tykkään katsella keskeneräisiä, mutta miksi en omassa??? Itseasiassa selasin tuossa joku päivä noita keskeneräisiä hassutus-aloituksia ja siellä on kaksi siinä vaiheessa, että en tiedä teenkö niihin vielä lisää jotain vai ovatko ne valmiita, viimeistelyä vailla? Tarvis varmaan päättää, että mitä heistä tulee, niin sit tietäis, kaipaavatko he jotain vielä...

Äitienpäivä- viikonloppu alkaa jo huomenna illalla (minusta viikonloppu alkaa jo perjantaina illalla!). Kävin tänään istuttamassa orvokit äitini haudalle. Hautausmaalla kävi melkoinen vilske, kun ihmisiä oli laittamassa hautoja keväiseen kuntoon. Talven jälkeen sielläkin on niin kaunista, kun kukkat "valtaavat" haudat, tulee väriä ja kauneutta. 

Lauantaina olen menossa yhden porukan mukana "sisustus- matkalle" Turkuun ja sen lähiseuduille. Poikkeamiskohteina on hyvin mielenkiintoisia liikkeitä. Ans kattoa, mitä reissulta jää käteen, toivottavasti konkreettisia ostoksia vain vähän, mutta sitäkin enemmän ideoita ja oivalluksia! Hankintalistalla on kyllä pari juttua, katsotaan löytyykö ne. Täytyy kyllä tunnustaa, että kun tällä hetkellä katselen ympärilleni täällä kodissa, olisi kyllä tarpeen, että joku sisustus- innostus iskisi, tai oikeastaan innostuksen puutetta ei ole, mutta joku teho- siivooja tänne tarvittais!!! Täällä tarvis tosiaan siivota ja siivota ja siivota!!! Mutta miksi nuo käsityöt houkuttelevat niiiiin paljon enemmän kuin siivoaminen;) :) No siksi tietysti, että rakastan käsitöitä, mutta en tosiaan rakasta siivoamista ;) Vaikka nautinkin siististä kodista, tuo on kyllä jotenkin mahdoton yhtälö...

Nautinnollista ja kaunista äitienpäivä- viikonloppua teille kaikille!!!!!