Kyllä tämä helmikuu on alkanut hienosti. Ulkona on vähän lunta ja eilenkin paistoi aurinko upeasti! Oli hienoa ulkoilla. Tämä aamu valkeni vieläkin kauniimpana, puissa oli upea kuura ja kun auringon säteet osuvat niihin, niin voiko olla kauniimpaa? Kyllä luonto voi antaa meille hienoja hetkiä, kun vain maltamme niistä nauttia.

Eilinen päivä pursusi ideoita. Aloitin uudet sukat kokeilulangasta. Tämä on Maijaa, onko teillä kokemuksia sen kestävyydestä ja nyppyyntyykö se käytössä?

Kertokaapa hyvät neulojat, mitkä ovat teidän suosikkilankanne neuleissa joko villaisissa tai puuvillaisissa? Mikä kestää hyvin käytössä eikä nyppyynny?

Aloittelin eilen myös uutta neuletta itselleni, edellisestä on vuosia, liki vuosikymmeniä... Nyt on sunnitelmia vaikka muille jakaa, se on kyllä hyvä sillä tuolla lankavarastossa kyllä riittää tuhottavaa. Toivottavasti voin loppuvuodesta onnellisena ilmoittaa, että lankavarasto on todella pienentynyt :)

Tänään oli sähköpostissani mieluinen kysely, minulla on mahdollisuus tehdä kotona vähän työtä, josta saan edes pienen korvauksen. Työ on hyvin mukavaa ja sopii tähän elämäntilaanteeseen hyvin. Ja lisä se on pienikin lisä tuolla talouspuolella ;)

Ihanaa helmikuuta kaikille, nautitaan elämästäSilmänisku