Tampereen Käsityömessut on käyty ja en ostanut yhtään kerää lankaa!!! Ikinä ennen en sieltä ole päässyt ulos, ettenkö olisi lankaa ostanut. Perjantain olin siellä vanhimman tyttäreni kanssa ja siellä oli ihan mukavan väljää kävellä. Kaikkea hienoa näin paljon, mutta en mitään uutta ja ihmeellistä. Kauniita lankoja oli paljon myös, mutta tyydyin vain hiplaamaan. Tytär kyllä kiikutti kotiin lankoja, mutta ne tulivat tarpeeseen, hänelle. Muutamia pikkujuttuja ostin itselle ja muutaman lahjan. Kaiken kaikkiaan mukava päivä, vaikka olikin perjantai ja kolmastoista päivä!

Piipahdin myös lauantaina paikalla, sillä siellä oli yhden työnantajani toimesta palaveri, joka oli kerrassaan antoisa. Sen jälkeen kiertelin myös kotvan messuilla, mutta tungos oli vähän liian tiivis käytävillä. Katsoin viisaammaksi lähteä kotiin käsitöiden ja lasten pariin. Lauantai- ilta sujuikin mukavasti kotona nauttien "rauhallisuudesta" viiden lapsen kanssa.

Ajaessani lauantaina  aamulla Tampereelle aamun valjetessa luonto oli uskomattoman kaunis. Maassa oli hiukan lunta ja puut olivat kuurassa, koska oli pakkasta muutama aste. Aurinko kipusi pikku hiljaa esille taivaanrannasta ja ennen kuin sitä näkyi, oli jo upeaa valon kajastusta. Kyllä oli kerrassaan kaunista, hyvä, että keskityin riittävästi ajamiseen ympärilleni katsellessa ja ihaillessa. Onneksi liikenne oli tosi rauhallista.

Tänäänkin oli mukava päivä, onnittelin yhtä kummilastamme, joka saavutti tänään 15 vuoden iän, juhlimme häntä myöhemmin. Lisäksi näin toisen kummilapsemme, joka kylläkin on jo aikuinen. Häntä on aina ilo nähdä!!! Kaiken kaikkiaan meillä on kuusi kummilasta ja he ovat meille tärkeitä.

Nyt ilta jatkuu parturoinnin merkeissä, kolme lasta odottaa, jotta hiukset lyhenisivät. Sen jälkeen jatkuu sitten jälleen käsityöt!!!

Mukavaa alkavaa viikkoa jokaiselle teistä kanssaihmiset ja pitäkää itsestänne huolta!!!