Lämmin kiitos kommenteistanne ja vierailuistanne täällä!

Tampereen käsityö- messutkin ovat sitten tältä vuodelta jo katsastettu ja viikon kuluttua vietämme pikku- joulua, niin se aika kuluu. Seuraavaksi yhden valmiin esittely ja sitten ne messu- ostokset... vähän oli kassi-alma olo, kun messuilta lähdin...

Tällä viikolla tein malliksi käsityö- kurssille neulatyynyn, josta kyllä itsekkin pidän. Tässä pelkkä pistely- osuus:

Ja tässä sitten viimeisteltynä:

Kipon löysin kirpparilta ja se on käsinmaalattu Hollantilainen posliinikippo. Täytteenä on vanua ja kuumaliimaa käytin kiinnittämiseen.

Sitten niihin messu- juttuihin. Olin messuilla eilen eli perjantaina ja väkeä oli ihan riittävästi. Minulla oli mukana kohta 12 v tyttöni, joka oli ensikertalainen. Ja jälleen on yksi meidän talon naisista hurahtanut näihin messuihin. Kyllä oli neidilläkin ostoksia, kun kotiin lähdimme... hän osti mm. matonkudetta ja nyt on jo ensimmäinen kori melkein valmiina! Mutta sitten ne minun hankinnat:

Tietenkin Violariumin osastolla vierailin ja ihan tyhjin käsin en sieltä lähtenyt, tässä todistusaineistoa:

Pellavat olivat tarjouksessa ja kuusi palaa sitten ostin. Nämä tulivat kyllä tarpeeseen, sillä minulla on kovin heikko varasto noita ennestään. Myös kaksi mallia lähti mukaan. Koska osotokseni ylittivät 50 e, sain kaupantekijäisiksi seuraavan ihanan kasan

Tosi mieluinen lahja :)

Sitten ostin myös askartelu ja leimailu- tarvikkeita, mutta niitä en kuvannut. Mutta nämä seuraavat kuvasin:

Myös tilkku- ja viimeistelykankaita ostin muutaman:

Ja eikös ole ihania enkelikuvia? Lankoja oli tarjolla mielestäni enemmän kuin muutamana viime vuotena. Myös todellisia herkkuja, mutta oli niissä hintalappukin herkullinen, ne jäivät vielä haaveeksi... ehkä joskus... Nämä tarttuivat matkaan:

Tuo värikäs on Colinetten JitterBug, siis aivan ihanaa merinovillaa.

Sitten sokerina pohjalla yksi aivan ihana juttu, eli nämä:

Eiks ole ihanat korvikset??? :)

Lisäksi messuilta ostin muutaman lahjan, mutta ne jääköön esittelemättä. ;) Myös trikookudetta ostin, joskos minäkin tekisin vessaan maton. Hyvä fiilis jäi minullekin messuilta, mutta mitään ihmeellistä ja uutta en nähnyt, mutta kaikkea kivaa senkin edestä. Selvästi huomasi, että skräppäys ja koru-jutut olivat todella in ja kaikenlainen kierrätys. Ruuhkaa oli paikotellen niin paljon, että tuli mieleen, että voisiko nuo messut jakaa useammalle päivälle. Jos ihmisiä olisi vähän vähemmän, näkisi huomattavasti paremmin pöytiin ja kävely olisi helpompaa. Ja samoin noilla tytöillä olisi helpompaa siellä kulkea, sillä tuntuu että vanhemmilla ihmisillä on hyvin usein taipumusta kävellä lasten yli...aivan kuin he eivät olisi ihmisiä ja asiakkaita niin kuin muutkin. Meillä isommat tytöt antoivat mukaan lähteneelle tytölle ohjeeksi varoa mummoja, ne tallaavat ja tuuppivat! Aika surullinen juttu, mutta valitettavasti totta. No, onneksi päivästä kuitenkin jäi hänelle hyvä olo ja hän ilmoitti jo, että vuoden kuluttua uudelleen!

Oikein rentouttavaa viikonlopun jatkoa kaikille ja oikein mukavaa ensi viikkoa!!! Viikon kuluttua onkin sitten jo pikku-joulu!!! Ja nyt jatkamaan vielä hetkeksi jouluvalmisteluja :) tietenkin joulumuusiikin kera :)