Viime viikon olin näissä upeissa maisemissa!

Moni taitaa tunnistaakin, että Äkäslompolosta näkyviä tuntureita nämä ovat eli Ylläs ja kumppanit. Kyllä oli jälleen niin ihana viikko! Siis siellä Lapissa minun sielu lepää, kun hiihtelen tuolla luonnossa. Ja onneksi tuolla kylälläkin on vielä Lapin tunnelmaa jäljellä, eikä se ole muuttunut sellaiseksi kuin Levi on. Tästä lähdin joka päivä ladulle...

...ja nautein :)

Kyllä kevään merkit oli jo ilmassa sielläkin, vaikka lunta oli vielä metri.

Mutta niin kait se jo pitääkin tähän aikaan vuodesta olla.  

Tässä vielä tyttäreni kännykällä ottama kuva ladun varrelta

Eikö ole kaunis? Kyllä luonto näyttää meille niin pajon kaunista kunhan vain pysähdymme katsomaan. 

Viime torstaina oli Pyhän Laurin kappelissa Petri Laaksosen konsertissa ja se oli piste iin päälle mukavalla lomalla! Nautein!!!

Olen käynyt Äkäslompolossa joka talvi vähintään kerran 20 vuoden aikana. Eli vähän tuo kylä on jo tuttu. Ja joka kerta nautin siellä olosta todella paljon. Pääasiassa hiihdän ja vähän laskittelenkin. Tällä lomalla matkustin sinne ekaa kertaa junalla. Aina ennen olen mennyt omalla autolla. Nyt oli tilanne, että koko porukka ei autoon mahtunut, joten minä matkasin kahden muksun kanssa junalla, ja meillä oli sangen mukava matka!

Eilen palattuani kotiin, menin suoraan Poriin neuletapaamiseen ja kyllä oli taas sitten niin mukava tapaaminen!!! Jälleen tuli vaikka mitä ideoita ja niin hyvää mieltä :) Näin myös niiiiiin kauniit villasukat, että voi tavaton! Ne olivat kyllä kuin taideteos!

Loman aikana sain myös sen kummipojan vauvalle tekemäni tilkkupeiton valmiiksi. Postitin sen heille sieltä. Tässä pari kuvaa hempeästä peitosta.

Eli siinä käytin niitä viimeksi hankkimiani hempeitä kankaita :) Käytin melko paksua vanua ja tikkasin työn kokonaan käsin, niin siitä tuli pulleampi ja pehmeämpi.

Näin äsken pihalla västäräkin!!! Nyt sitten tämä pikainen palautuminen tänne lumettomaan kevääseen, joka myös on ihanaa!

Aurinkoa elämäänne hyvät ystävät!!!